"Mijat" bi voleo da greši u vezi Reala, ali...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.12.2018.
19:15
Izvor: Sportske.net

Jasno da se nada da je ovo samo prolazna kriza, međutim, posle svega viđenog...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Predrag Mijatović ne može da precizira razlog, ali mu Real ne uliva poverenje.

"Ne mogu sa strane da kažem, da li je u pitanju odlazak Zidana, Ronalda ili to što nisu doveli igrače, ili je možda Mundijal i iscrpljenost u pitanju, ali činjenica je da ne igraju dobro",
kaže nekadašnji as i direktor Reala.

"Mislim da će se podići do osmine finala Lige šampiona, ali sada moraju da se koncentrišu i pripreme za Mundijalito", dodaje Mijatović.

"Navijači su posle CSKA pokazali šta misle, nisu srećni, jasno je razljute se kada se na ovakav način naruži imidž klub. Ne mislim da je ovo sa Iskom i svađom sa navijačima neka posebno zabrinjavajuća situacija, reagovao je normalno za igrača kada timu ne ide. Ne bi trebalo na to obraćati pažnju".


"Ipak, na kraju, nadam se da grešim, ali ovaj Real zaista ne ostavlja utisak da nešto može kao prethodnih godina", zaključio je Mijatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleone
Friday, 14.12.2018
03:27

Nema to veze sa varom i sudijama kao sto dezurni pricaju,u pitanju je odlazak Zidana i Ronalda a pogotovu Zidana koji je bez ikakvih ulaganja osvojio 3 lige sampiona i nijedno finale za trofej nije izgubio pa cak i pokazao kako se osvaja Primera.Da je ostao,doveo bi par potrebnih igraca i ove godine napao triplu krunu ,sto posto jer je doktor :D Da,da :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 13.12.2018
20:17

Drugim recima, sada im vise ni sudije ne pomazu, zar ne?

avatar
Mirjevac
Thursday, 13.12.2018
22:14

Bas tako, u ligi spanije im sudije nemogu pomoci posto postoji WAR, doping oko Ramosa i to je odkriveno, jedino im moze samo bog pomoci! U S. Ligi jos nepostoji WAR i tu im jos jedino mogu suudije pomoci, ali nadam se da je i to odkriveno, zato im ja preporuijem da vrate one trikupljene sampion lige, ako ne vrate da se UEF-a time pozabavi, psto su necastno osvojili, sudije podkupili, UEF-u podkupili jos i doping bio u igri eti zato trebaju da vrate te tri sampion lige! Zidan je otiso zbog toga sto su sudije podkupljene, UEF-a podkupljena i sto se igraci dopingovali, covek jje sve to znao i nije hteo vise da stavlja svoju trenersku karijeru u pitanju zbog nesportskoih osvajanja!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 13.12.2018
22:53