Mihu čekaju raširenih ruku!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.04.2015.
08:51
Izvor: Sportske.net

Situacija se izgleda razbistrila, mediji u Italiji tvrde da ga čeka novi posao!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Siniša Mihajlović će napustiti Sampdoriju, to je izvesno. Klub će igrati LE, ali Srbin želi više, ambiciozniji projekat, borbu za Ligu šampiona.

Kao što se i govorilo Milan želi Mihajlovića, ali su stvari prilično nejasne, zbog pregovora o prodaji kluba. Berkuskoni je negde između investitora iz Kine i sa Tajlanda, o treneru u ovom trenutku niko ne misli, pa je i to razlog što je Mihajlović bliži Napoliju.

To je i jedina realna opcija u ovom trenutku pošto će Manćini ostati u Interu, a priča se da će i Rudi Garsija odraditi ugovor još jednu sezonu u Rimu.

Benitez napušta jug Italije posle dve sezone, čeka poziv Sitija i tu su stvari praktično rešene, Španac sigurno neće ostati. Napoli bi kvalifikacije za LŠ mogao da izbori pre pomoću LE. Praktično su u polufinalu ovog takmičenja, ako ga osvoje boriće se letos za evropsku elitu.

Treće mesto je ipak daleko, kasne pet bodova za rimskim klubovima, ali Mihajlović nema ništa protiv da vodi Napolitance i u Ligi Evrope i naredne godine pokuša da se dokopa elite.

De Laurentis će verovatno zadržati sve igrače na okupu, priča se o prodaji Iguaina, ali je Argentinac to demantovao. Čini se da Napoli ima bolju ekipu nego što plasman na tabeli pokazuje, pa bi to svakako bio izazov za Mihajlovića, uz par pojačanja ova ekipa bi mogla da bude u top 3.

Videćemo kako će se stvari rasplesti na kraju, sigurno da će Mihajlović gledati i ka Milanu, ali tamo se pregovori sporo razvijaju, pa kako rekosmo, sigurno da je Napoli u prednosti, tim pre što Milan, ako Berluskoni ostane, nema novca da značajnije pojača tim.

Miha ponovo na raskrsnici, Napoli bi mogao da bude još jedna stanica na putu ka najvećim italijanskim klupama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 22.04.2015
13:37

Volio bih da ga vidim u Milanu,mada i Napoli je odlicno resenje

avatar
CURVA SUD
Wednesday, 22.04.2015
13:16

Srećan ti put u Napoli, samo da si sto dalje od Milana!!!

avatar
ANDY_COLE#18
Wednesday, 22.04.2015
17:28

Vidim Inzagi se bas dokazuje.U kakvom stanju ovakav covek koji ima m*** bi vam bio odlican

avatar
Vlada1973
Wednesday, 22.04.2015
09:42

Ima Napoli odličnu ekipu, ako Mihajlović preuzme tim može da se umeša sledeće sezone u borbu za LŠnnPozdrav

avatar
Jonas Gutierrez
Wednesday, 22.04.2015
19:14

Mozda osvoje LE, pa imaju mesto u LS vec sledece sezone.

avatar
Boykevp
Wednesday, 22.04.2015
09:11

napoli bi bila sasvim korektna destinacija za njega,klub ima sasvim solidan kadar, i verujem da bi to bila dobitna kombinacija. Ucinio je cudo sa sampdorijom koja ima skoro upola slabiji tim od napolija, verujem da bi i sa napolijem imao vece sanse za ligu sampiona, a mozda bi cak mogao da prati i juventus