Mihtarijanov izostanak sa finala - Šta UEFA ima da kaže u svoju odbranu?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2019.
15:58
Izvor: Sportske.net

Mihtarijan i Arsenal su zbog političke situacije odlučili da fudbaler iz Jermenije ne putuje u Baku.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Politički odnosi Jermenije i Azerbejdžana su katastrofalni, a jedan od rezultata svega toga desio se danas, Henrik Mihtarijan neće igrati finale u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, gde se igra finale Lige Evrope.

Fudbaler Arsenala je sprečen zbog političke situacije da nastupi u Azerbejdžanu, na šta su ljudi iz Arsenala besni na UEFA.

Šta ima UEFA da kaže povodom toga?

"Radili smo zajedno sa Arsenalom, dobili smo uveravanja od strane najviših organa bezbednosti u Azerbejdžanu da će sve biti bezbedno.

Nakon toga napravljen je i plan bezbednosti koji je dostavljen klubu. Klub se zahvalio UEFA i Vladi Azerbejdžana, a mi poštujemo odluku Arsenala da igrač ne putuje", objavili su u UEFA.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
A Leicester Crawley
Wednesday, 22.05.2019
11:21

Arsenal treba da tuži UEFAu i ako pobede i ako izgube utakmicu i to da ih tuže za stostruk iznos novčane nagrade za pobednika. Bukvalno su hendikepirani za finale zbog loše organizacije. Zbog činjenice da Jermen igra za Arsenal finale u Azerbejdžanu, Arsenal ne igra na neutralnom terenu, već igra u gostima i to na nivou mržnje Boka vs Independente. Komplet publika će navijati za Čelzi zbog Mkitarijana i navijaće agresivno. Da li je moguće da niko od degenerika iz te falične ustanove, koja je na korak od bivanja na nivou FSS-a, nije primetio tu mogućnost?