Mihini "Bikovi" na krilima Ljajića i Belotija ubedljivi protiv Sasuola

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 27.08.2017.
20:07
Izvor: Sportske.net

Ekipa Torina upisala je prvi trijumf u novoj sezoni.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U utakmici drugog kola Serije A, Torino je na svom stadionu savladao Sasuolo sa 3:0 (1:0).

Poveli su "Bikovi" u 44. minutu, strelac je bio Andrea Beloti. Čovek koji je minule sezone postigao 26 golova u Seriji A, postigao je svoj prvi gol u novoj sezoni na maestralan način.

On je "makazicama" matirao golmana gostiju, kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Nema sumnje da je najveće pojačanje za ekipu Torina ovog leta ostanak sjajnog italijanskog reprezentativca, za kog je interesovanje pokazao gotovo svaki veći evropski klub, ali je predsednik Urbano Kairo ostao pri odluci da ga ne proda za manje od 100 miliona evra.

Sasuolo je bio bolji rival u prvom poluvremenu, imali su više prilika od domaćina, ali nisu to uspeli da materijalizuju.

U nastavku, slična slika, ali nije bilo golova sve do 84. minuta, kada je Sasuolo maltene sam sebe porazio. Velika greška odbrane, poklanjaju loptu Falkeu koji je bio sam pred golmanom gostiju, ali je Španac odreagovao veoma nesebično, prosledio je loptu do Ljajića, kome nije bilo teško da nastavi gde je stao u prošlom kolu, drugi gol za reprezentativca Srbije ove sezone.


Samo četiri minuta kasnije, Beloti je pokazao da je i odličan dribler, prošao je pored dvojice fudbalera Sasula kao na treningu, vratio loptu do Obija, kome nije bilo teško da postavi konačan rezultat.

Torino sada na trećem mestu tabele sa četiri boda iz prva dva kola, dok je Sasuolo ostao na jednom bodu iz prvog kola.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke