Mihina lekcija bivšem klubu, Bolonja izašla iz zone ispadanja!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.03.2019.
22:27
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Mihajlovićevog tima u borbi za opstanak u Seriji A.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

U drugoj večerašnjoj utakmici 27. kola Serije A, ekipa Bolonje je kao gost savladala Torino sa 3:2 i napravila veliki korak ka opstanku u ligi!

Tim Siniše Mihajlovića je upisao drugu uzastopnu pobedu, pa sada na svom kontu ima 24 osvojena boda, dva više od Empolija, uz utakmicu više.

Počelo je loše za Bolonju, pošto je domaćin poveo autogolom Pulgara već u šestom minutu, ali to nije uzdrmalo Mihajlovićeve igrače.

Na odgovor se čekalo do 29. minuta, kada je Andrea Poli doneo izjednačenje Bolonji, sedam minuta pošto je ušao na terenu umesto povređenog Džemailija - 1:1.

Nije se dugo čekalo ni na potpuni preokret, gosti su u 33. minutu iznudili jedanaesterac, a u gol ga je pretvorio Pulgar, koji se tako iskupio za autogol s početka utakmice - 1:2.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a ključni korak ka osvajanju sva tri boda Bolonja je napravila u 65. minutu, kada je Orsolini povisio na 1:3.

Ipak, finiš meča bio je veoma uzbudljiv. Sve je počelo u 88. minutu, kada je defanzivac Bolonje Lijanko Vojnović zaradio drugi žuti karton, gosti su ostali sa igračem manje.

Tek što je Vojnović napustio teren, Torino je smanjio na 2:3, golom Armanda Ica, ali golman Bolonje Skorupski morao je bolje da reaguje u toj situaciji.

Torino je nastavio da vrši pritrisak u pokušaju da izjednači, ali su i domaći u nadoknadi vremena ostali sa igračem manje na terenu, jer je Aina ekspresno dobio dva žuta kartona.

Ostalo je 2:3, Bolonja je izdržala, a Tortino je ostao na 44 boda i izgubio korak u trci za Evropu. Naš Saša Lukić je dobio priliku da zaigra u domaćem timu od 77. minuta, kada je zamenio Meitea.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Sunday, 17.03.2019
10:39

Ma da, Miha je toliko veliki strucnjak da ce se Bolonja do kraja domoci LS.
Sve se steluje . Stari znanci ja tebi ti meni.Ostali dovidjenja

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 17.03.2019
08:06

jako je zanimljivo kako to klubovi koji se spasavaju pred kraj sezone pocinju nizati pobjede ???? Sjetimo se Spala prosle godine Frozinonea itd Bas zanimljivo da ne kazem tocnu rijec za ovu cudnu pojavu iz godine u godinu

avatar
Čeki
Sunday, 17.03.2019
04:22