Mihina Bolonja pobedila u uzbudljivom finišu, Leće pred ispadanjem

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.07.2020.
19:12
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv duel u Bolonji, mnogo značajniji za goste.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Večerašnji program u Seriji A počeo je utakmicom između Bolonje i Lećea, koja je završena pobedom domaćina rezultatom 3:2.

Kao i nedavno na gostovanju Parmi, Bolonja je vodila sa 2:0, pa potom dozvolila rivalu da izjednači, ali ovoga puta na kraju je došla do sva tri boda. Mihajlovićev tim je bez obzira na rezultat današnjeg meča bio u bezbednoj zoni, što se ne može reći za Leće, koji je dva kola pre kraja na čak četiri boda zaostatka za Đenovom, prvom iznad zone ispadanja.

Bolonja je do ubedljivog vođstva stigla u prvih pet minuta meča. Palasio je u drugom minutu doveo domaće u vođstvo, da bi tri minuta kasnije Sorijano duplirao prednost.

Ta prednost je ostala na snazi sve do samog finiša poluvremena, kada je Mankosu smanjio na 2:1 i dao nadu ekipi Lećea da bi u nastavku mogla do preokreta.

Kada je Falko u 66. minutu izjednačio na 2:2, ta nada je postala znatno realnija, pa smo gledali veoma zanimljiv finiš meča.

Najbliži preokretu Leće je bio u 86. minutu preko Falka, kada je Krejči sa gol linije uspeo da izbije loptu.

I onda, u nadoknadi jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Bolonje, nije bilo reakcije sudije, niti VAR tehnologije na zaprepašćenje gostiju, a Bolonja je u narednom napadu realizovala kontru preko Muse Baroua - 3:2.
-
baner 9
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke