Mihin košmar, dve paklene utakmice i otkaz?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.12.2017.
10:16
Izvor: Sportske.net

Ponovo se spekuliše, samo, sada za Torino sledi veoma težak zadatak. Hoće li Srbin sačuvati posao do nove godine?

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Posle četiri remija u nizu, ispuštenih bodova protiv slabijih ekipa, ponovo je klupa Siniše Mihajlovića dovedena u pitanje.

Naime, on ima ugovor do kraja sezone koji će biti automatski produžen ako Torino izbori Evropu. Nisu pobedili Atalantu u subotu, predsednik Kairo i direktor Petraki su razgovarali sa srpskim trenerom.

Navodno mu je poručeno da će mnogo zavisiti od naredna dva meča, sa Laciom i Napolijem, što je prilično teška situacija za srpskog trenera.

Prema tim informacijama, ako "Bikovi" izgube te mečeve, Mihajlović bi bio na korak od otkaza.

Cilj je LE, naš trener smatra da se nekoliko ekipa, među njima i Torino bore za šesto mesto koje sigurno donosi Evropu. I sedma pozicija bi trebalo takođe da znači one rane kvalifikacije, Bikovi" su 11. ali Fiorentina i Milan imaju samo bod više.

Ipak, "Granata" je očekivala mnogo bolje rezultate, Torino je kralj remija, čak osam puta su meč završili nerešenim rezultatom, dva puta ostali neporaženi na "San Siru", ali su im bodove uzimali slabiji timovi.

Zbog svega toga, pred Mihom je novo iskušenje, gostuju Laciju narednog ponedeljka, pa dočekuju Napoli. Raspored teško da može da bude gori, ako izgubi, onda bi verovatno protiv SPAL-a u Ferari pred Božić igrao za posao.

Torino je navodno već razgovarao sa trenerom Atalante Gasperinijem, ali on ima ugovor do 2022. i teško je da bi do leta mogao i da pomisli da sedne na klupu "Bikova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 04.12.2017
15:33

Nerealno je da budu ispred Juvea, Rome, Intera, Lacija, Napolija. Sesto mesto bi za njih bilo kao titula. E sad tu su Milan koji je potrosio preko 200 milki i Sampdorija. Tako da je nerealno da to traze od njega.

avatar
Mangus
Monday, 04.12.2017
11:44

Lacio nije u bog zna kakvoj formi, vuce ih SMS, dakle mogu da iznenade. Napoli tesko, a SPAL bi mroali da dobiju

avatar
jack wilshere
Monday, 04.12.2017
15:20

Lacio je u istoj formi od pocetka sezone.. Dva kola bez pobjede su gradski derbi sa Romom, gdje ih je kostalo individualne greske i proslo kolo osteceni protiv Firence.. Inace igraju sigurno najljepše u Italiji.. Mada se slazem da Torino nije bez sansi, i oni po igracima imaju sasvim solidnu ekipu..

avatar
Ali baba
Monday, 04.12.2017
17:44

Da li si ti realan? Lacio je do ovog kola imao najboljeg strelca lige imobilea i dva najbolja asistenta lige imobilea i luis alberta. Sms je dobar i koristan igrac i veliki potencijal, ali reci da on vuce lacio sa 3 gola i jednom ili dve asistencije je smešno. Po 3 gola su iz lacija dali još parolo, de vrij, bastos, i luis alberto i to je jedna igrački izjednačena i vrlo dobro vodjena ekipa od strane simone invazija...