Mihin debi - Neka bude kao pre deceniju kada ga je spasao "alkoholičar"

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.02.2019.
09:47
Izvor: Sportske.net

Istorija se ponavlja, Mihajlović na istom mestu desetak godina kasnije, novi početak, ali opet protiv Spaletija. I ne bi imao ništa protiv da završi isto...

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Siniša Mihajlović će za vikend debitovati protiv Intera, nema šta da izgubi u prvom meču po povratku na klupu Bolonje, najavio je ofanzivu na "Meaci".

Da spase Emilijane ima 111 dana, toliko je do kraja šampionata, a moraće da ima mnogo bolje rezultate nego pre deceniju kada je vodio Bolonju.

Naime, Mihajlović je tada 161 dan bio na klupi Felsinea, osvajao manje od boda, 0.95 poena po meču. Ta sezona je bila turbulentna za Bolonju, Mihajlović je nasledio Arigonija, ali je i sam smenjen, pa je iskusni Papadopulo u poslednja dva kola nekako izborio opstanak.

Sada je za Mihu situacija teža, klub je u zoni ispadanja, tri boda ispod crte, procena je da bi mu bilo potrebno 38 bodova, dakle još 24 iz preostalih 17 mečeva kako bi se spasao.

Sutra će za Bolonju debitovali i Lijanko Vojinović.

Zanimljivo na Mihinom debiju na klupi Bolonje, Spaleti je takođe bio protivnik, u novembru 2008. tada je Roma vodila golom Totija, a Mihajlović se spasao poraza u nadoknadi autogolom Sisinja, poznatog kasnije kao "alkoholičak", bivšeg igrača Reala koji je nedavno otvorio dušu o tome kako je upropastio veliku karijeru....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke