Mihajloviću dve nedelje da popravi utisak, zamena je spremna!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.12.2015.
11:18
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je ponovo pod pritiskom, nakon serije dobrih rezultata usledili su loši i novo nezadovoljstvo navijača.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U poslednje četiri utakmice Milan je zabeležio samo jednu pobedu i to protiv Sampdorije koja je u fazi raspada i koja ima u poslednje 4 utakmice gol razliku 2:10, a jedan od ta dva gola postigli su upravo Milanu.

Najnovije razočaranje je utakmica protiv Karpija, ekipe koja ima najslabiju odbranu u ligi i ekipe koja je trenutno pretposlednja u ovom takmičenju.

Sada se najavljuje smena Siniši Mihajloviću zbog slabijih rezultata i činjenice da nije uspeo da ukomponuje ekipu na način na koji su to želeli pojedini navijači i članovi Uprave.

Sada se u italijanskim medijima najavljuje da bi Mihajlović u naredna dva kola mogao da dobije otkaz. Naime, ukoliko se desi da ne osvoji svih 6 bodova protiv Verone i Frozinonea, nalaziće se pod ogromnim pritiskom.

Piše se i da je zamena već spremna, a to je Ćezare Prandeli, nekadašnji selektor Italije i bivši trener Parme, Rome i Fiorentine.

Poslednji angažman ovom treneru je bio u Galatasaraju, ali se nije najbolje proveo u Turskoj, često je kritikovan od strane medija, ali i sopstvenih igrača koji su izražavali svoje nezadovoljstvo nekoliko puta u toku sezone.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
đuza
Saturday, 12.12.2015
13:08

Mihajlović moze postati sjajan trener, u to sam ubeđen.Treba mu vremena a to je u Italiji a posebno u Milanu teško.Sviđa mi se sto su mu sve ekipe u kojima je bio trener igrale napadački.Za to je potreban kvalitet i strpljenje.Mediji,navijači,vlasnici i malo sreće naravno treba spojiti u jedno.Nije mu lako,priznajte.Ni Venger ni Ferguson ne bi bilo to što jesu da nisu imali podršku istih.Ne upoređujem Mihajlovića sa njima naravno ali čisto da se ima na umu šta znači šansa.

avatar
ACACHELSEA
Friday, 11.12.2015
16:25

Najlakse je smenuti trenera i ziveti od stare slave.Dajte coveku kvalitetna pojacana i bice rezultata.

avatar
Denis Split
Friday, 11.12.2015
18:57

Pa on je da 55m za Romagnolia i Berolacija, amaterski napravljeno.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 13.12.2015
02:46

samo da te ispravim miha je zeleo soriana i romanjolija....a ne ovog...ovog je uprava dovela a on je rekao pre toga.....''ne pricam o igracima koji nisu moji....bertolaci je dobar igrac i bio bi koristan''....tako da....dajte coveku da dovede jos nekog kog zeli i onda sudite....ova dva matorca vise ni vola na fudbalskoj pijaci nmg ubosti

avatar
ACACHELSEA
Friday, 11.12.2015
23:08

Nije to Engleska pa da on dovodi igrace,dovodi ih Galijani.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 11.12.2015
14:41

Uh, Prandeli je dobar trener, polako se i u Milanu dozivaju pameti pa dovode sve bolje trenere. :)

avatar
Balkanski Ratnik
Saturday, 12.12.2015
03:12

Brate i ja sam mislio da ke dobat trener ali veruj mi nije tako kad nije mogao nista sa Galatasarajem u oboj Turskoj raspaloj ligi nece nista ni ovdr da napravi.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 14.12.2015
13:27

On je ipak Italijan, u Italiji i sa Italijom je imao dosta uspjeha. Mnogi dobri treneri nisu uspjeli u Turskoj, to ne mora nista da znaci. Mislim da je bolji od Mihajlovica.

avatar
Manipulator
Friday, 11.12.2015
14:08

Neee, ekstra je ovako.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 11.12.2015
13:45

Kad ce ovi iz Milana shvatiti da nije nista do trenera,bilo koga da dovedu tu nema pomaka...Promjenili su poslednjih godina mnogo trenera i uvijek je bilo isto.Koliko god da nekad uticaj trenera moze biti od velikog znacaja,igraci su ti koji igraju na terenu a ne trener.Milanu su potrebni dobri i kvalitetni igraci da bi pravio dobre rezultate,prosto i jednostavo!

avatar
NDJ34
Friday, 11.12.2015
15:02

Drugar slusaj, svakako da je do igraca najvise i da se za nesto vise mora imati dosta, dosta bolji igracki kadar od ovog sadasnjeg, ali i do trenera je dosta toga..Milan je potrosio vise od 90m na transfere, iako ih nisu potrosili na pravi nacin, ali svejedno imaju tim koji moze pobijediti Djenovu, Atalantu, Karpi (oni njima nisu dali gol uopste) i slicne, naravno ukoliko se to sve takticki obrusi i ako ih trener pripremi na pravi nacin..Sedorf je radio dobar posao, izvlacio je maksimum iz svakog igraca, igrali su oni koji se najvise zalazu i bore za klub, a to se naravno Montolivu i slicnim njemu nije svidjalo..Imao je losiji kadar i od Mihe i od Inzagija, ali on je imao stav i bio je jasan po pitanju transfera, zelio je ulaganje, znao je da se sa onim igracima na raspolaganju ne moze ostvariti nista ozbiljno, e bas zbog toga su ga i otpustili..Kada je Miha dolazio, mislio sam da ce on da bude slican, ali nazalost, izgleda da on ne galami bas previse u svlacionici i na treninzima, koliko u medijima..FORZA MILAN

avatar
NDJ34
Sunday, 13.12.2015
20:29

Cekaj, ovaj sastav sto smo imali danas, oni kao nisu u mogucnosti da pobjede jednu Veronu koja ne zna za pobjedu u 15. kola ? Onaj sastav protiv Karpija sto je igrao, nije u stanju da da gol ekipi koja je u 16. utakmica primila 30 golova ? Ko to ima povrijedjen sem Meneza, a da je medju boljim nasim igracima, da nije mozda Baloteli ? Sta treba da se potuce ako mu ne dopuste da izvede slobodan..Pun mi je djavo vise ovakvih komentara, daj covjece volim i ja Milan od kada znam za sebe, pratim ga aktivno najmanje 13. godina, ne propustam njihove utakmice, ali gledam stvari objektivno..Kazem ti, stoji da je do igraca najvise, ali Miha mora da dobije ekipe tipa Karpija i Verone..A Boze, kako je to nekome tesko objasniti, ja ne vjerujem.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 13.12.2015
02:49

da li znas koliko je povredjenih igraca na listi milana???!....ajde bre bolji vam zalizani italijan od srbina....sramota...ja volim milan i znam da nije do trenera nista nego do kadra koji posedujes.....a mi smo dovodili i van zelja mihajlovica....sto ne opravdavam....on je zeleo samo dva igraca i nisu mu dali ....tj ispunili su zelju 50% u vidu romanjolija

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Friday, 11.12.2015
18:38

Bas sam nedje ranije pisao za Seedorfa, jer su rezultati isli na njegovu ruku skroz, 3. po broju osvojenih bodova dok je on bio na klupi, a to je od decembra bilo do kraja sezone i oni ga otjeraju jer je trazio pojacanja koja zasluzuju dres Milana.

avatar
INTERnacionalist
Friday, 11.12.2015
13:33

..bogami ce bit da je najmanje do trenera! Sedorf pa Pipo pa Miha.. Isto ko kod Intera,Benitez,Gasperini,Ranieri,Stramaconi,Macari pa su tek sa Mancinijem vidjeli da je ustvari kol'ko para tol'ko muzike!

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 11.12.2015
12:30

Smesan je taj uslov, ako ne osvoji sest bodova, mora da ode, po meni vec i sada treba da ode, a i ako pobedi u obe te utakmice, a najmanje sto moraju da mu naloze je da pobedi i Veronu i Frozinone i Bolonju!

avatar
Carina
Friday, 11.12.2015
12:28

Posle svake dve utakmice u kojima Milan ne pobedi on ima dve naredne da popravi utisak i zamena je spremna. Sjajno radi klub, navijaci odlicni.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 11.12.2015
12:24

Mozda bi bolje bilo da dodje Spaleti, ali dobro, vazno je da bude Italijan! Koliko ja volim svoja 2 kluba, to je neverovatno, to ne moze da se opise:-)

avatar
jv
Friday, 11.12.2015
13:32

Spaleti je pet puta bolji od Prandelija. I za ljubav prema klubu se slazem.

avatar
jv
Saturday, 12.12.2015
10:32

Pa ne volis ni ti oba moja kluba. I ti ponekad imas neslusljive tonove u komentarima. Svaki covek ima svoje misljenje. Kad bi svi mislili isto, niko ne bi ni mislio ozbiljno, jedan pametan covek rece.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 11.12.2015
16:22

Samo sto ne volis oba moja kluba:-D Jeste da si nam cestitao onda 70. rodjendan, ali znam i za drugacije tonove u tvojim komentarima:-D