Mihajlović u formi, vika odzvanjala hotelom, kum ubrzano uči italijanski!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.08.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net

Srpski trener šokirao saradnike, odgovor usledio u naredna dva meča!

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je i dalje u bolnici gde vodi bitku života.

Naime, srpski trener je prošao prvu fazu hemioterapije pošto je otkriveno da boluje od leukemije, trebalo bi da napusti bolnicu za desetak dana.

Ali, Srbin je u formi.

Naime, kako pišu italijanski mediji, hotel je odjekivao od Mihinog urlanja na pomoćnike, odnosno stručni štab nakon meča protiv Kelna. Tada su "Felsinei" izgubili sa 3:1, a Mihajlović koji iz bolnice prati i treninge i utakmice i analizira sve u detalje je bio veoma nezadovoljan onim što je tim pokazao.

"Makar je trener u formi, čuli su ga igrači u susednoj salo, iako je video kol sa stručnim štabom bio u drugoj prostoriji", rekao je jedan od saradnika.

Fudbaler, Roberto Sorijano je potvrdio navode, uz reči da je Mihajlović bio ljut na pristup i greške u odbrani.

Mihine reči su dale rezultat, u dva naredna meča u Nemačkoj Bolonja je dobila Šalke i Augsburg.

Inače, Emilijani sezonu otvaraju gostovanjem protiv Verone, Mihajlović neće biti na klupi na startu šampionata, ali očekuje se da napusti bolnicu i bude u stalnom kontaktu sa pomoćnicima tokom meča.

Inače na klupi je kao asistent Mihalovićev kum, Miroslav Tanjga, nekadašnji štoper Vojvodine koji je bio sa Mihom u Torinu, a sada i u Bolonji. On ubrzano uči italijanski, za sada intervjue daje na nemačkom, igrao je posle Vojvodine i kratko Zvezde i Fenera, punih sedam godina u Herti i Majncu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke