Mihajlović odneo bod sa 'San Sira', Đenova uštopovala Romu, Napoli se vratio na čelo

Autor: Boban Filipović
nedelja 26.11.2017.
16:58
Izvor: Sportske.net

Dva remija i pobeda Napolitanaca na 'Friuliju'.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je došao po bod na 'San Siro' i uspeo u toj nameri.

Njegovi puleni nisu uputili nijedan udarac u okvir gola 'Rosonera', na drugoj strani Milan nije našao rešenje da savlada Srigua. Doduše jeste ga matirao rezervista Kutrone u nadoknadi, ali je bio u ofsajdu, pa se završilo bez golova - 0:0.

Adem Ljajić je igrao za 'Bikove' do 69. minuta, kada ga je zamenio Jago Falke.

Romina serija od pet uzastopnih prvenstvenih pobeda je prekinuta pod Lanternom. "Grifoni" su osvojili bod protiv "Vučice" i pobegli iz opasne zone.

Stefan El Šaravi
je odlično ispratio centaršut Florencija sa desnog boka i doveo 'Đalorose' u vođstvo posle sata igre na 'Ferarisu', ali desetak minuta kasnije Danijele De Rosi pravi veliku glupost, ošamario je Lapadulu tokom obostranog povlačenja pred svojim golom prilikom jednog prekida domaćih, sudija je pokazao na kreč, a kapitenu Rome put u svlačionicu.

Lapadula je bio siguran sa 'bele tačke' i postavio konačnih 1:1.

U finišu su mogi i jedni i drugi do pobede. Džeko je "polomio" prečku pet minuta pre kraja i tako propustio treću dobru gol šansu na utakmici, na drugoj strani Lapadula je imao dobru priliku da donese Đenovi sva tri boda u samoj završnici.

Napoli se pobedom u Udinama vratio na lidersku poziciju na kojoj je prenoćio Inter.

'Zebretama' nije pomogla ni "šok terapija" posle smena trenera Del Nerija, Masimo Odo je debitovao na klupi porazom. Jedini gol na utakmici postigoao je Žoržinjo pokupišvši svoj 'otpadak' posle promašenog penala u 33. minutu. Gosti su posle vodećeg gola umrtvili utakmicu, pa je ostalo 0:1.

Od 18h na rimskom 'Olimpiku' Lacio dočekuje Fiorentinu, a zavesa na današnji program u Seriji A spušta se u Torinu, gde će šampion ugostiti Krotone (20:45h).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Monday, 27.11.2017
02:07

Kalinic panjina obicna. Mnogo mladji Andre Silva je doktorcina za ovog. Montela neznalico. Dokle ce vise trajati ovo mucenje.

avatar
M_85
Sunday, 26.11.2017
22:50

Mihajlovic koji klub vodi, taj klub ima najvise remija.

avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 26.11.2017
22:40

milan delovao bolje s 4 nazad samo.....problem je manjak krila....bar na terenu...eto sta milan treba da pazari....zamena trenera DA ako je u planu bolji od mantele....

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.11.2017
18:17

Koliko god da je lud Montela i ostali u Milanu ja sam ludji kad ih na tiket stavim kontam mora ih krenit,ne,ne mora bar sa Kalinicem u napadu ne mora nikad da krene

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 26.11.2017
18:28

Pa nije problem u samom Kalinicu,covek nikada nije bio ne znam ni ja kakva klasa od napadaca,ali verujem i da se sam pita sta mu je trebalo da dodje u Milan,jer je do sada bar davao solidan broj golova,sada bi na stoperskoj poziciji u Fiorentini vise dao.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 26.11.2017
18:59

Pa treba otprilike svima psiholog e pa ja bih ubo 1 gol od onih sansi eto haha

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 26.11.2017
18:01

Igramo sve gore i gore,mislio bi covek napredovacemo polako,neki igraci ce dici formu,ali nema nista od te price,maltene sansu nismo stvorili za celu utakmicu,gledao sam malo Zvezdu malo Milan,pa Zvezda bi stvorila vise sansi,mozda bi izgubili,ali zato cela ekipa Zvezde vredi manje od samog Silve,ali bi bar navijaci imali sta da vide,ovaj Montela ocigledno blama nema,ako ga ne smene,covek ce nas voditi do godina Vengera.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 26.11.2017
18:00

22 izgubljena boda u 14 kola. Vrati se, Klarense, vrati, ne daj da Revolt pati.