Mihajlović neće sa Ibanjezom

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.06.2018.
14:21
Izvor: Sportske.net

Još jedna odbijena ponuda, treća po redu ovog leta...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Siniša Mihajlović nije uspeo da se dogovori sa Napolijem, pa sa Kaljarijem, a odbio je i ponudu turskog Trabzona za koji igra, odnosno čiji je član Luis Ibanjez.

Nekadašnji ljubimac "Delija" je na pozajmici u Karabuku, Trabzon je završio kao peti, nudili su Mihajloviću tri miliona evra po sezoni, ali naš trener nije hteo ni da čuje o odlasku u Tursku.

On čeka ili ponudu nekog italijanskog kluba, ili eventualno odlazak u Engleskum nema ni govora o Rusiji, gde se pričalo o Zenitu, koji je na kraju angažovao Semaka.

Mihajlović zbog porodice neće na Istok Evrope, ali je najavio da neće ni sedeti kod kuće već da će preuzeti neki klub do početka sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Friday, 01.06.2018
18:30

Trener majka za sredinu tabele, dati mu neki Sautempton nesto da urla tamo po svlacionicama a odlican je i u hajpovanju neznalica. Od Donarume je napravio svetsku pricu da je Milan bio pametan da se opari zestoko dok se decko nije pokazao kao rupetina, od onog Belotija takodje napravio haos ali Torino lose reagovao pa nisu uzeli lovu na vreme, takodje onog Edera nasao u Sampi iskopao ga napravio svasta