Mihajlović - Navijači žale, hoće li Juventus biti treća sreća!?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 22.02.2018.
08:31
Izvor: Sportske.net

Ko zna šta će se desiti u budućnosti, ali njegovi putevi nekako uvek vode pored najvećeg italijanskog kluba. Otkrio dugo čuvanu tajnu...

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Siniša Mihajlović posle smene u Torinu ptovodi dane sa porodicom, do kraja sezone će verovatno odmarati.

Zanimljivo, posle poraza u "Derbiju dela Mole", navijači "Bikova" žale za Srbinom, odnosno njegovim pristupom. Gubio je od Juventusa, ali ne na ovaj način, beskrvno i bez otpora.

Macarijev Torino je delovao uplašeno, gotovo da nisu šutnuli na gol, Mihini derbiji su obilovali incidentima, kontroverznim odlukama sudija, a Srbin je dva puta isključen.

Na kraju ga je Juve "smenio" posle poraza u kupu, ali ostaće zabeleženo da je prošle godine Torino jedini ostao neporažen na gostovanju gradskom rivalu, bilo je 1:1, Iguain je spasao "Bjankonere", a Ljajić je pamtiti derbi po sjajnom golu iz slobodnjaka.

Sada Ljaje nema nigde od kada je došao Macari, Torino ima ponudu Spartaka iz Moskve, ali traži previše novca, iako naš reprezentativac svim silama želi da ode.

Ali, vratimo se Mihajloviću, nedavno je, tačnije u utorak, napunio 49 godina, kako je rekao juče u jednoj ispovesti, nekako mu se putevi uvek ukrštaju sa Juventusom.

"Kada sam odlazio iz Zvezde, bio sam na pragu Juventusa, sve je bilo dogovoreno, ali Boškov, moj fudbalski otac me je odveo u Romu", kaže Miha.

On se kratko zadržao u Rimu dve godine, otišao u Samp, a onda vratio u večni grad i sa Laciom osvojio titulu.

Juventus se opet pojavio po završetku karijere, tačnije bio je blizu klupe giganta iz Torina kada je Alegri zamenio Kontea.

Već je bilo dogovoreno da posle odlaska Kontea koji nije želeo da produži ugovor, Miha iz Sampdorije dođe na klupu Juventusa, ali Italijan je odlučio da ostane sezonu, pa onda posle dva dana priprema zbog neslaganja sa upravom oko pojačanja, otišao iz kluba. Mihajlović je već obećao Sampdoriji da će ostati, a Anjeli i Marota su kontaktirali Alegrija.

Ostalo je istorija.

Da li bi Mihajlović imao bolju karijeru (posle je otišao u Milan, pa Torino), da je preuzeo Juventusovu mašinu? To ne možemo znati, ali ko zna, možda sa Juventusom bude treća sreća.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Keffalo
Thursday, 22.02.2018
14:00

Da je dosao u juve kojim slucajem izbacio bi bufona iz ekipe. Ne odmah ali.. I isto bi bilo kao i sada, italija ne bi igrala sp a bufonu bi govorili da je vreme za penziju.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 22.02.2018
12:42
avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 22.02.2018
11:04

Ima tako par trenera koji su imali jedan uspeh ili nisu ni taj jedan i opet se smenjuju u vodjenju relativno boljih klubova,a to su Benitez,Mancini,Miha i od novije generacije Montela,doduse Benitez je za ovu trojicu Ferguson licno.

avatar
Friday, 23.02.2018
09:19

Benitez je neki veci uspeh postigao sa tri kluba (Valensija, Liverpul, Celzi), nije samo sa jednim. Covek se bas naosvajao i tih Kupova i Superkupova.

avatar
Friday, 23.02.2018
12:46

Ne mogu da kazem da nije veliki uspeh, ipak je to evropski kup pa makar bio i drugi po tezini. Sa Valensijom je uzeo cak dva puta ligu, a bogami je uzeo i Kup UEFA, a sa Liverpulom je osvojio LS i posle toga igrao i finale...

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 23.02.2018
11:23

Kako je LE sa tadasnjim Celzijem veci uspeh? To ka da kazes da je uspeh uzeti Bundes ligu sa Bajernom. Sa Vale jeste uzeo ligu i sa Liverpulom to finale i to je to,2 uspeha za 25 godina treniranja.

avatar
Ja opet Ja
Thursday, 22.02.2018
10:44

Juventus pored Milana tesko da moze biti najveci Italijanski klub!

avatar
Thursday, 22.02.2018
09:36

Vi niste najveci klub.