Mihailo Ristić - Blistao je protiv Zvezde, a onda...

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.11.2017.
14:30
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski fudbaler bio je najbolji fudbaler Krasnodara u prvoj utakmici protiv Crvene zvezde letos u kvalifikacijama za LE. Šta se desilo posle toga?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mihailo Ristić je bio najveća opasnost po gol svog bivšeg kluba letos u Krasnodaru, kada je ruski predstavnik slavio sa 3:2 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Usledio je revanš u Beogradu koji je Zvezda dobila sa 2:1 i plasirala se u grupnu fazu ovog takmičenja, ali tada Ristića nije bilo u sastavu Krasnodara.

Razlog je bila povreda koju je doživeo nekoliko dana ranije na gostovanju Rostovu i zbog koje nije igrao u narednih mesec dana.

Vratio se na teren 20. septembra, u porazu Krasnodara od Tomska, u Kupu Rusije, kada je odigrao 45 minuta, a od tada, pa sve do danas, odigrao je još samo jedno poluvreme, i to u porazu od CSKA u Premijer ligi Rusije.

Taj meč je odigran 14. oktobra u Krasnodaru, a u narednih pet Ristić je bio na klupi za rezerve i nije dobijao priliku da zaigra.

Jasno, povreda ga je odvojila od terena kada je bio u najboljoj formi i kada se nametnuo kao jedan od glavnih igrača Krasnodara, pa posle oporavka i dalje traži taj nivo igre kako bi opet dobio prilku da zaigra.

Nadamo se da će uskoro u tome i uspeti.

Screenshot, rezultati.com
spisak

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 28.11.2017
16:04

Steta sa Rileta , veliki talenat a kod Bozovica je stagnirao 2 godine na klupi i na beku ... trebalo je da nam bude glavni igrac. Mogao je umesto Kange lagano. Samo da ne prodje kao Bosko Jankovic.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 28.11.2017
15:52

Ovo treba da je pokazatelj mnogima da vecina igraca Zvezde nema kvalitet kako to statistika pokazuje jer igraju namestene meceve

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 28.11.2017
15:46

Zvezdini igraci nestaju sa mape...grujic,katai,ristic...ima jos primera...u zvezdi talenti a u drugim klubovima najgori igraci...to pokazuje koliko nam je ocajna liga