Miha video fantastičnog Zlatana!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.09.2020.
22:39
Izvor: Sportske.net

Nakon prvog kola Zlatan na prvom mestu liste strelaca, doneo je Milanu prvu pobedu ove sezone.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je danas u okviru prvog kola Serije A dočekao Bolonju i slavio je sa 2:0 (1:0), a oba gola postigao je Zlatan Ibrahimović.

Igrao je sjajno Šveđanin, bio konstantna pretnja Mihajlovićevom timu, a imao je i podršku svojih saigrača koji su bili izuzetno raspoloženi za igru.

Milan je bio bolji u prvom poluvremenu, prvo je upravo Zlatan imao dobru solo akciju, a onda je i Benaser mogao bolje da reaguje iz izgledne situacije upravo nakon prodora Ibrahimovića.

I onda sjajna akcija Milana u 35. minutu, centaršut sa leve strane od strane Ernandeza, Ibrahimović najviši u skoku za 1:0.

Nastavio je Piolijev tim sa napadima i početkom drugog poluvremena, ponovo je Ibra bio u centru pažnje u 47. minutu kada je šutirao pravo u golmana, a onda u 50. minutu situacija koja je morala da ide na dodatni pregled.

Benaser je pao van kaznenog prostora, ali je faul bio unutar šesnaesterca što je VAR i dokazao. Ibrahimović preuzima odgovornost - pogađa za 2:0 i postavlja konačan rezultat.

Napadala je i Bolonja nakon drugog gola Milana, Sansone je pripretio Donarumi koji je odlično reagovao, pa promene rezultata nije bilo, Milan slavi prvu pobedu ove sezone.

Gosti su do kraja ostali i sa igračem manje pošto je Dijks dobio drugi žuti karton.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Montenegrino10
Tuesday, 22.09.2020
09:27

Fali Romagnoli, malo stabilnosti da unese obavezno još jedan CB da se kupi...Salemekers i Calabria sve više samopouzdanja imaju...Casti ce brzo izgubiti poziciju od Brahima i Saelemekersa...Rebic standardno dobar, Kessie i Bennacer prvo poluvrijeme tanki drugo puno bolji... Calhanoglu ok... Ibra, šta reći mogao je još jedan dat...sve u svemu nije loše ali mora još da se radi na lepršavosti...

avatar
lol (NewProfile)
Monday, 21.09.2020
22:41

Ibra je klasa ali Benaser je nestvaran igrac, fenomenalan. Kalabrija bez greske, ostali korektno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 21.09.2020
22:41