Miha u svom stilu: "Zarađujemo kartone kao da imam 11 Mihajlovića u ekipi!"

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.03.2020.
17:01
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je danas jedan od zanimljivijih sagovonika u Italiji.

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Srpski trener je dao intervju, a već smo preneli deo o Korona virusu, a sada je na red došao fudbal, odnosno Serija A, a malo i Liga šampiona.

Miha nema dilemu da je Juventus i dalje najbolji tim u Italiji, što je potvrdio pobedom nad Interom pred praznim tribinam.

"Juventus je i dalje najbolji tim, oni jednostavno ne mogu da podbace u ovakvim mečevima. Inter je promenio trenera i doveo veliki broj igrača, ali je i dalje iza Juventusa. I pored toga što je Juve lošiji, a Inter bolji u odnosu na prethodnu sezonu, razlika je i dalje velika. Lacio takođe ima neverovatnu sezonu", rekao je Miha.

On se potom osvrnuo i na svoju Bolonju, koja je najviše u centru pažnje zbog ogromnog broja žutih kartona.

"Stalno nam neko nedostaje. Ne znam zbog čega, ali mi smo ekipa sa najviše kartona u Evropi, a ne mogu da shvatim to, pa nemam 11 Mihajlovića u ekipi", objasnio je Miha i dodao:

"Mogu da razumem da je lakše dati kartone mladim igračima, ali moji su uvek na meti. Na svakoj utakmici zaradimo po tri, četiri i stalno je neko suspendovan. Protiv Udinezea nam je nedostajalo 11 igrača, a mi smo u problemu i kada nas nema nekoliko", istakao je Mihajlović.

O Ligi šampiona kaže da je Siti prvi favorit.

"Jirgen Klop je pre ili kasnije morao da se oklizne, jer su Liverpulove brojke prevelike. Igraju sezonu koju niko neće ponoviti u Premijer ligi i osvojiće je u velikom stilu. Ipak, igrati protiv Simeoneovog Atletiko Madrida je veoma teško. Atalanta je dala osam golova Valensiji i zaslužuje da bude među osam, čak i više od toga, ali moj favorit i dalje je Mančester Siti", zaključio je Mihajlović.


Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke