Miha progovorio o Juventusu i dao najbolji odgovor na pitanje ko će biti novi trener!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.05.2019.
08:43
Izvor: Sportske.net

U svom stilu, Siniša Mihajlović potvrdio priče...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je javno progovorio o propaloj šansi da preuzme Juventus.

Naime, pre pet godina, on je pregovarao sa najvećim italijanskim klubom.

"Bili smo kod Anjelija, trebalo je da nasledim Kontea, ali je on bio neodlučan da li će otići, imao je još sezonu ugovora", kaže Mihajlović.

Juventus je želeo da sačeka, Miha je produžio vernost Sampdoriji, a Konte odšetao drugog dana priprema. Ali, bilo je kasno, nije želeo da pogazi reč Sampdoriji, Marota je kontaktirao Alegrija, ostatak je istorija.

Mihajlović kaže da sada nema ponudu Juventusa, da je počeo razgovore sa Bolonjom sa kojom je napravio sjajan rezultat iako ih je preuzeo u gotovo izgubljenoj poziciji.

"Bolonja je prioritet, imamo dosta da razgovaramo, a ako dobijem neku ponudu, njih ću prvo obavestiti", korektan je Mihajlović.

A onda i odgovor u njegovom stilu na pitanje ko će biti trener Juventusa.

"Sigurno će imati trenera na početku nove sezone", ironičan je bio Srbin, dok u Italiji tvrde da je njegov dobar prijatelj Sari blizu klupe šampiona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 27.05.2019
19:31
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 27.05.2019
09:11

Miha, po mom skromnom misljenju, nije neki top trener, ali nije ni daleko od toga. Ono sto mu nedostaje je bolji menadzer ili ko vec vodi racuna o njegovoj karijeri. Ono sto je ljetos pokusao sa Sportingom, nijednom ozbiljnom treneru ne bi palo na pamet. Isto tako, ako ima sanse da Juventus pozove, ne potpisujes novi ugovor sa Samdorijom.