Miha "priznao": "Jedne reči nema u mom rečniku!"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.10.2015.
09:32
Izvor: Sportske.net

Mnogo bure nakon sinoćnjeg teškog poraza od Napolija. Šta se sve dešavalo posle poraza.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je delovao mirno nakon šamara koji je pretrpeo protiv Napolija. Milan je deklarisan od bolje ekipe, ali boli način na koji su izgubili utakmicu.

"Na pola puta smo, loše napadamo i loše se branimo",
analizirao je Mihajlović.

On je dodao da je ekipa slaba na psihološkom planu.

"Cilj ostaje Evropa. Učiniću sve da se domognemo te pozicije, mada neće biti lako. Ostavka? Ni jednog trenutka ne pomišljam na to, klub će reći svoje, ali u mom rečniku nema te reči"
, dodao je srpski trener.

Dakle, poslednju reč imaće Milan.

Ipak, ako se vratimo nekoliko godina unazad, Mihajlović je dao ostavku na mesto selektora Srbije i prihvatio poziv Sampdorije. On je tada naveo kao razlog to što Karadžić i Laković nisu mogli da mu garantuju da će i sami ostati na funkcijama.

"Ja ne mogu da radim sa ljudima koje ne poznajem i u koje nemam poverenja kao u njih dvojicu", rekao je Mihajlović na rastanku u drugoj polovini novembra.

Galijani i Berluskoni su razgovarali posle meča, pomenuta je navodno i pozicija Mihajlovića, ali klub još ima strpljenja.

Brojke su poražavajuće, Miha ima sedam bodova manje od Pipa Inzagija posle 7 kola. Navijači su tim ispratili zvižducima, a sramota je reč koja je dominirala.

Milan je primio gotovo dva gola po meču u ovom šampionatu, dao je tek 8 golova.

Kako to obično biva, prelazni rok se dovodi u pitanje. Uloženo je blizu 90 miliona evra, ali osim Bake ostali igrači nisu baš pokazali da zaslužuju takvu etiketu na leđima. Mihajlović će biti pod pritiskom jer su Romanjoli i Bertolaći plaćeni blizu 50 miliona, i stigli su na zahtev srpskog trenera, jasno je ko će biti prvi na udaru.

Mihajlović ima dve nedelje da spremi tim, mada će on biti nekompletan zbog reprezentativaca. Posle pauze sledi gostovanje odličnom Torinu, neće biti lako u "Pijemontu", ako "Rosoneri" izgube mnogi veruju da će to biti kraj za srpskog stručnjaka, posle samo 9 kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toti 10
Monday, 05.10.2015
10:45

Ne krivim ga previse zbog rezultata u ovoj sezoni, ako cemo realno koji god da je trener dosao umesto Mihajlovica ne bi nista napravio sa Milanom, jedino ga krivim zbog Romanjolija i Bertolacija. Potrosio je 50 mil na ovu dvojicu, a oni ne mogu da se sastave.