Miha potvrdio, Srbija će imati čoveka među stativama u Seriji A!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.04.2017.
17:47
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je govorio za medije uoči utakmice sa Sampdorijom, a dotakao se i jedne vrlo bitne teme vezane za njegov tim.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Veliko iznenađenje za sve ljubitelje fudbala odigralo se letos, kada je Džo Hart pojačao ekipu Torina.

"Broj jedan" engleske reprezentacije je postao višak na "Etihadu", ali su svi očekivali da će ostati u Premijer ligi, kako je imao nekoliko ponuda.

Ipak, on je odlučio da se otisne put Italije, gde je imao ponudu Mihajlovićevog Torina, pa je u redove "Bikova" stigao na jednogodišnju pozajmicu.

Kako se kratkoročna saradnja bliži kraju, često se spekulisalo šta će biti sa iskusnim čuvarom mreže, Klop je odbio mogućnost da se Hart preseli na "Enfild", jasno je da se neće vraćati na "Etihad", a sam igrač je izjavio da ne bi imao ništa protiv ostanka u Italiji, ali će se to teško dogoditi.

"Hart je golman koji se dokazao u velikim mečevima. Nadam se da može da bude ključan u narednim utakmicama.

Ne verujem da je Siti spreman da ga pošalje na pozajmicu još jednu sezonu, a isto tako ne verujem i da je Džo spreman da ostane samo na pozajmici
", izjavio je Mihajlović, a potom nastavio i o situaciji sa golmanima u njegovoj ekipi.

Vanja Milinkovic Savic
Foto: torinofc.it

"Što se tiče Padelija, on će otići, ponudili smo mu novi ugovor, ali ga je on odbio.

Kada je Milinković-Savić u pitanju, razmatramo kada će biti spreman da nastupu i da li će biti potrebe da brzo reagujemo i dovedemo još jednog golmana.

Kako stvari stoje, sve ostaje na Milinković-Saviću, Torino nije u mogućnosti da potroši novac koji je potreban za Harta i to nije politika ovog kluba
", rekao je Siniša Mihajlović.

Dakle, kada se sve sabere i oduzme, čini se da će Vanja Miliković-Savić od naredne sezone biti prvi izbor u Torinu. Mlađi brat zvezde Lacija Sergeja, potpisao je sa Torinom ugovor ove zime, ali će u klub stići prvog juna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke