Miha potpisuje, tražio pet pojačanja, Srbina, Hrvata i naravno NJEGA!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.06.2019.
12:05
Izvor: Sportske.net

Ova priča nikada neće završiti, ali Siniša Mihajlović je mamac. Evo kakvi su detalji dogovora i zbog čega bi mogla da se stvori mala balkanska kolonija među Felsineima?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Pregovori su završeni, Siniša Mihajlović će potpisati trogodišnji ugovor sa Bolonjom. Otpala je varijanta oko Rome i Lacija, prihvatio je ponudu predsednika Saputa, nakon fantastičnog proleća i pošto je spasao klub ispadanja iz lige.

Ova dužina ugovora pokazuje nameru da Felsinei kreiraju budućnost sa srpskim trenerom, a lokalni mediji u Bolonji kažu da je dobio mnogo veći novac, od onoga za koji je radio prošle sezone.

On je zaradio 600 000 evra, od milion i po koliko je bio jednogodišnji ugovor, ali sada se uslovi menjaju, tačnije Srbin je taj koji je postavio uslove.

On je od Fenućija i Sabatinija šefova sportskog sektora u Bolonji dobio obećanje da će klub dovesti pet pojačanja, kako se ne bi našao u situaciji da brine za opstanak.

Mihajlović traži dvojicu defanzivaca, jednog klasičnog vezistu, zatim organizatora igre i napadača.

Bolonja je imala dosta igrača na pozajmici, neki poput Pulgara i Vojinovića se vraćaju u svoje klubove, videćemo hoće li stići Džigi Ninković koga želi i Spal, zatim Imbula koji je igrao u Raju, kao pozajmljeni igrač Stouka, ali to je samo početak.

Mihajloviću je potreban bombarder, ali i iskusniji igrači, želi Tonelija, koji vredi 6 miliona, iz Napolija, kao i Hrvata Marka Roga na pozajmicu, a bivši igrač Bolonje Verdi je ipak bliži Torinu.

Ideja srpskog trenera je da ojača svaku liniju tima, recimo kao napadači se pominju Defrel, Simone Zaza, Ingleze, ali su većina preskupi...

Naravno, Felsinei računaju na Sansonea, Sorijana koji su stigli iz Viljareala prošle zime, i na Orsolinija koji je na pozajmici iz Juventusa.

I dalje figurira Ljajić, iako su Turci otkupili njegov ugovor od Torina, on bi se rado vratio u Italiju i četvrti put u karijeri, računajući i reprezentaciju, radio sa Mihajlovićem.

Predsednik Saputo je obećao da će stvoriti tim koji će se boriti za Evropu, poslednji put je to Bolonji uspelo 2002. kada su igrali u Intertoto kupu i poraženi u finalu od Fulama. Što se tiče "ozbiljnih" evropskih takmičenja, krajem prošlog veka, 1998. stigli su do polufinala Kupa UEFA, ispali od Marseja, to je ona sjajna generacija koju je vodio Karleto Macone, igrali su Sinjori, Maroki, Kenet Anderson, Rusi Kolivanov i Simutenkov, a branio je reprezentativac Antonioli...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 04.06.2019
18:15

Nek kupe Pavkova za 4 mil.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 04.06.2019
16:47

Ako dođe Džigi, Mihajlovic ce da ga forsira da bi ispaou pravu i ispašće iz lige.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 04.06.2019
12:16

Cini mi se da je ovaj dvojac iz Viljareala na pozajmicu , mozda i ostanu ! Orsolini ostaje , Zaza bi bio top pojacanje ! I naravno Ljajic :D Pametno sto je ostao , kakva Roma ...