Miha potpisuje, tražio pet pojačanja, Srbina, Hrvata i naravno NJEGA!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 04. jun 2019.

  • 12:05

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Ova priča nikada neće završiti, ali Siniša Mihajlović je mamac. Evo kakvi su detalji dogovora i zbog čega bi mogla da se stvori mala balkanska kolonija među Felsineima?

Miha potpisuje, tražio pet pojačanja, Srbina, Hrvata i naravno NJEGA!
Foto: Sportske.net/Nikola Krstić
Pregovori su završeni, Siniša Mihajlović će potpisati trogodišnji ugovor sa Bolonjom. Otpala je varijanta oko Rome i Lacija, prihvatio je ponudu predsednika Saputa, nakon fantastičnog proleća i pošto je spasao klub ispadanja iz lige.

Ova dužina ugovora pokazuje nameru da Felsinei kreiraju budućnost sa srpskim trenerom, a lokalni mediji u Bolonji kažu da je dobio mnogo veći novac, od onoga za koji je radio prošle sezone.

On je zaradio 600 000 evra, od milion i po koliko je bio jednogodišnji ugovor, ali sada se uslovi menjaju, tačnije Srbin je taj koji je postavio uslove.

On je od Fenućija i Sabatinija šefova sportskog sektora u Bolonji dobio obećanje da će klub dovesti pet pojačanja, kako se ne bi našao u situaciji da brine za opstanak.

Mihajlović traži dvojicu defanzivaca, jednog klasičnog vezistu, zatim organizatora igre i napadača.

Bolonja je imala dosta igrača na pozajmici, neki poput Pulgara i Vojinovića se vraćaju u svoje klubove, videćemo hoće li stići Džigi Ninković koga želi i Spal, zatim Imbula koji je igrao u Raju, kao pozajmljeni igrač Stouka, ali to je samo početak.

Mihajloviću je potreban bombarder, ali i iskusniji igrači, želi Tonelija, koji vredi 6 miliona, iz Napolija, kao i Hrvata Marka Roga na pozajmicu, a bivši igrač Bolonje Verdi je ipak bliži Torinu.

Ideja srpskog trenera je da ojača svaku liniju tima, recimo kao napadači se pominju Defrel, Simone Zaza, Ingleze, ali su većina preskupi...

Naravno, Felsinei računaju na Sansonea, Sorijana koji su stigli iz Viljareala prošle zime, i na Orsolinija koji je na pozajmici iz Juventusa.

I dalje figurira Ljajić, iako su Turci otkupili njegov ugovor od Torina, on bi se rado vratio u Italiju i četvrti put u karijeri, računajući i reprezentaciju, radio sa Mihajlovićem.

Predsednik Saputo je obećao da će stvoriti tim koji će se boriti za Evropu, poslednji put je to Bolonji uspelo 2002. kada su igrali u Intertoto kupu i poraženi u finalu od Fulama. Što se tiče "ozbiljnih" evropskih takmičenja, krajem prošlog veka, 1998. stigli su do polufinala Kupa UEFA, ispali od Marseja, to je ona sjajna generacija koju je vodio Karleto Macone, igrali su Sinjori, Maroki, Kenet Anderson, Rusi Kolivanov i Simutenkov, a branio je reprezentativac Antonioli...
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari