Miha ponovo na selektorskoj klupi?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
13:34
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak se već pominje kao jedan od glavnih kandidata za ovu poziciju.

Epa/Mike Palazzotto
Epa/Mike Palazzotto

Povezane vesti

Posle odlaska iz Torina početkom godine, a onda i propalog transfera u lisabonski Sporting ovog leta, Siniša Mihajlović je i dalje u potrazi za novim angažmanom.

Nove informacije na tu temu ovih dana stižu iz Grčke, čiji nacionalni tim nije ostvario očekivane rezultate u Ligi nacija.

Grci posle četiri odigraa kola u Ligi C zauzimaju drugo mesto, sa šest bodova manje od vodeće Finske i samo još nekakva teorija im daje nadu da u poslednja dva kola mogu eventualno da izbore prvo mesto u svojoj grupi.

Tamošnji mediji zato već najavljuju odlazak selektora Mihaela Skibea, a istovremno se spekuliše i o potencijalnim kandidatima koji bi mogli da ga naslede na mestu selektora Grčke.

Kako prenosi ''Agona Sport'', u prvom planu je za sada Angelos Anastasiadis, 65-godišnji stručnjak koji je svojevremeno vodio selekciju Kipra (2004-2011), kao i brojne grčke klubove od kojih se izdvaja PAOK, na čijoj klupi je bio u čak tri navrata.

Siniša Mihajlović se u ovoj priči pominje kao alternativno rešenje, a uz njega i mađarski stručnjak Laslo Bolonji.

Čekamo rasplet, videćemo da li će Grci čekati novembar i kraj grupne faze takmičenja u Ligi nacija, ili će da preseku već sada, dva kola pre kraja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke