Miha: "Niko nije očekivao ovakvu Sampdoriju"

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 23.03.2015.
11:36
Izvor: Sportske.net

Srbin nije krio oduševljenje nakon sinoćne pobede nad Interom.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Kao što ste već mogli da pročitate Sampdorije je pobedila Inter rezultatom 1-0, a gol odluke koje ste mogli da vidite OVDE je postigao Eder.

Siniša Mihajlović, strateg Sampdorije, bio je oduševljen nakon pobede i priznao je da niko nije očekivao da će Sampdorija na 10 kola do kraja sezone da bude na 4. mestu, javljaju italijanski mediji.

"Ovo je bila najbolja partija Intera ove sezone i stvarali su nam ogromne probleme. Ovo nam je bila četvrta pobeda zaredom i niko na početku sezone nije očekivao da možemo da budemo 4., ali smo ovo totalno zaslužili.", izjavio je Miha za italijanske medije.

Srbin je ipak dodao da igrači moraju da ostanu na zemlji i da nastave naporno da rade, kako bi na kraju sezone bili što bolje plasirani.

"Ipak, ne smemo da poletimo, već moramo da nastavimo da radimo najbolje što umemo. Igramo kao tim, i svako je spreman svakome da pomogne. Volim ovaj timski duh, ali moramo da ostanemo skromni i setimo se odakle smo počeli.", dodao je 46-godišnji stručnjak.

Na pitanje da li je imao neki savet za svog kolegu Manćinija, Miha je imao spreman odgovor.

"Nismo pričali nakon utakmice. Bilo bi zanimljivo da u budućnosti zajedno vodimo neki klub. On kao direktor, ja kao menadžer, i tako nikad ne bismo mogli da dobijemo otkaze!", završio je Miha šaljivim tonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke