Miha na korak od klupe, njegov uslov je Srbin!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.05.2016.
09:27
Izvor: Sportske.net

Pregovori daleko odmakli, moguće je do kraja dana da budu ozvaničeni, šta je tražio srpski trener od novog kluba?

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Kako smo pisali pre par dana, Mihajlović je blizu klupe Torina, zameniće Đanpjera Venturu koji će biti italijanski selektor.

Srbin je već dogovoorio dolazak sa predsedniko Kairom, paralelno je pregovarao sa Milanom oko raskida ugovora koji ga je vezivao do juna 2017. za Milan.

Siniša Mihajlović će tako posle Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana voditi i "Bikove".

Trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor, možda već danas kada stiže u posetu Torinu. Grad mu je suđen, bio je veliki kandidata za klupu Juventusa pre par sezona, ali je tada Konte odlučio da ostane, da bi se predomislio posle par meseci.

Naravno, Torino nije tako atraktivna destinacija, ali je mnogo stabilniji klub od recimo Milana, Ventura je bio pet godina na klupi, jednom stigao do Evrope, MIhajlović će imati zadatak da nastavi baš tim putem.

Podmladiće ekipu, "La Stampa" piše da je njegov uslov bio da ostane Maksimović za koga je odbijena zimus ponuda Napolija od 20 miliona. Po svemu sudeći biće prodat drugi štoper, Kamil Glik, za koga je zainteresovan Zenit.

Mnogi žele i odličnog Bruna Pereša, videćemo hoće li on ostati.

Torino treba da plati Sevilji 11 miliona evra za otkup ugovora Ćira Imobilea, Miha sanja Manola Gabijadinija, svog nekadašnjeg pulena iz Sampdorije. Ovaj jasno želi da ode iz Napolija gde je u senci Pipite Iguaina.

Kako rekosmo, u planu je podmlađivanje ekipe, početak novog ciklusa, u prvoj sezoni bi cilj bila sredina tabele, odnosno sezona bez nekih trzavica i afirmacija mlađih igrača.

Dakle, dogovor je postignut, nova italijanska avantura za Sinišu Mihajlovića počinje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 19.05.2016
14:28

Mislim da je ovo ekipa njegovog trenerskog ranga , Gde je uspeh opstati jedino je tada imao uspeha. ,,Veliki Srbin,,

avatar
Poznavalac
Wednesday, 25.05.2016
13:30
avatar
M_85
Thursday, 19.05.2016
13:11

Mislim da Mihajlovic moze srediti lepo ekipu Torina.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 19.05.2016
12:40

Mislim da bi to bio korak unazad u njegovoj karijeri, ali vidjecemo, mozda napravi dobar rezultat i dobije poziv nekog velikog kluba.

avatar
Edin Lonić
Thursday, 19.05.2016
09:58

Sretno Miha, veliki si čovjek, mi te u milanu nismo znali cijeniti...

avatar
BlueBoy84
Thursday, 26.05.2016
10:35

Sarkazam nadam se.

avatar
Edin Lonić
Thursday, 26.05.2016
15:11
avatar
Mangus
Thursday, 19.05.2016
09:37

I ovde ce verovatno napraviti dobar rezultat, cime ce pokazati da je problem u milanu i berluskoniju a ne u njemu

avatar
lonchy88
Thursday, 19.05.2016
18:40

Pa svi znaju da je problem u berluskoniju!Covjek jeste magnat i bivsi premijer!Ali u taktiku se razumije kao moj stari, kojji vozi autobus. Sjecam se kako je naredio ancelotiju da jednom igra sa 3 napadaca. Kaze anceloti, objasnim ja kaki prvih 5 minuta glumi inzagija na granici ofsajda, a nakon toga vracaj se na svoju poziciju ofanzivnog veznog. Zadovoljan berluskoni, zadovoljan anceloti, a kaka da sve od sebe i to je to. Najveca greska je berluskonijeva ekscentricnost i njegov ego. Zasto dovodis trenera ako ces mu drzati predavanje kako da igra. KkAZES MU HOCU NAPADACKI FUDBAL, Mogu ti dati toliko para, a ti na trzistu trazi najbolje opcije. Pruzis mu sansu pa da vidis koliko moze.Ajok, to kod njega ne pali..............

avatar
Poznavalac
Wednesday, 25.05.2016
13:33

i ovde ce?a,gde je to miha imao dobar rezultat sem u kataniji gde je svaki osvojeni bod zlata vredan i po koja pobeda i ostali su u ligu..u sampu je bio dobar ali imao je i dobar tim..a,neuspeh za neuspehom u bolonji,srbiji,fiorentini pa i milanu??i o kakvom ucinku govorimo kada je iz ova cetiri kluba isteran..