Miha ga pre četiri godine sprečio da sedne na klupu giganta, sada će se vratiti u velikom stilu?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.04.2019.
14:54
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje on je prvi pik, a začuđuje da je i ako osvoji trofej na kraju sezone viđen za otkaz.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

U Engleskoj i dalje pričaju o odlasku Mauricija Sarija, naime, stručni štab u kome je i Đanfranko Zola je ubeđen da će zajedno sa trenerom izgubiti posao, pa nekadašnji fudbaler Čelsija traži novi angažman.

Ono što čudi, ali se mediji pozivaju na pouzdane izvore u klubu je da ni četvrto mesto ili osvajanje LE neće promeniti namere Čelsija.

Oni jednostavno smatraju da Sari nije dorastao klupi, da nije uspeo da nametne svoj sistem igre i da bi trebalo da traže drugog trenera.

Međutim, morali bi da mu plate poslednju godinu ako dobije otkaz, sa druge strane postoje spekulacije da će on sam otići, ako stigne ponuda Milana.

Nije tajna, Leonardo i Maldini ga žele na klupi, i Roma razmišlja slično mada je njena prva opcija, ako izbori Ligu šampiona, Antonio Konte.

Mihajlovic Sari


Zanimljivo, Sari je bio na korak od klupe Milana 2015. ali, iako je bio Galijanijev kandidat, Berluskoni je sve stopirao i postavio Sinišu Mihajlovića. Sariju je nehotice načinio uslugu, prihvatio je ponudu Napolija i imao odlične rezultate.

Sada, četiri godine kasnije imaće verovatno šansu da sedne na klupu "Rosonera", a pominje se da bi mogao da dovede Žorginja i Hisaja, kao i da proba da kupi Insinjea od Napolija, ali je to malo verovatno, s obzirom na novac koji traži De Laurentis za svog kapitena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 26.04.2019
17:04

ne mora nista da vodi iz celzija...neka nadje neke druge igrace ako mu ponudjeni ne odgovaraju

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
17:40

Zasto da ne vodi? Bolje da povede Aspija nego da dovede ovog iz teksta, a kad je vec tu, neka sa njim krenu i Emerson i Vilijan kao i neki veznjaci, njih ce nam trebati dosta:-D Alonso je vec mator, inace mozda ni protiv njega ne bih imao nista protiv.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 30.04.2019
16:11

Ne znam, brate, mislim da mozemo i bolje od njega, pitaj Boga sta ce tu biti do kraja. Imas dosta tih trenera kojima mozda fali samo stvar ili dva (narocito kod Italijana), ali, zato je ta jedna stvar ona koja srecu kvari:-D

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 30.04.2019
14:13

ma nema od toga nista...ako su vec bacili oko na euzebija...msm da je gotovo...taj lik ili ce nas vratiti u vrh ili ce biti kao broki....msm da je oteran bzvze iz rome....on igra napad po svaku cenu....to je nesto sto zelim da vidim...a ne uspavanku od jutra do sutra! Msm da je pogubio dosta bodova s rizik igrom ali ako nista ozbiljinije ne dodje a doci ce u slucaju LS...onda je on sasvim ok resenje

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 26.04.2019
15:51

''Hvala'' Berli, izgubili smo najmanje cetiri godine tim potezom, a da smo tada doveli Sarija, imali bismo istu ili veoma slicnu situaciju onoj sa kraja 90-ih kada smo imali dve katastrofalne sezone i onda je odmah pao i taj cuveni (meni licno najdrazi) ''skudeto'' za 100-godisnjicu kluba. Hisaj LOL

avatar
Paul Kersey
Friday, 26.04.2019
15:12

Ajmo, još Murinjo da stigne u Inter, Konte u Romu i serija A se vraća polako tamo gde je bila posle mundijala u Italiji 1990. godine, inače za mene najlepše SP koje pamtim.