Miha dočekan sa skepsom, dovodi Srbina i Hrvata!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.01.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

"Mister remi", u Italiji se pitaju čime je zaslužio novu šansu. Tim bi trebalo da bude jači nego jesenas...

Epa/Mike Palazzotto
Epa/Mike Palazzotto

Povezane vesti

Siniša Mihajlović se vratio tamo gde je i počeo, odnosno dobio prvi otkaz, u Bolonji. Njegov povratak na klupu dočekan je sa nepoverenjem medija, u nekoliko redakcijskih komentara kaže se da nije napravio ništa značajno, iako je vodio i Milan i Fiorentinu, uz Kataniju, Sampdoriju, Torino i reprezentaciju Srbije.

Na klupi Bolonje bio je pre desetak godina, nazivaju ga specijalistom za remije, u Seriji A je u 245 mečeva pobedio 82 puta, izgubio 71 utakmicu, 92 puta, odnosno 37% njegovih mečeva je završavano nerešenim rezultatom.

Na sajtu calciomercato je izašao neuobičajeno oštar komentar o Siniši kao čoveku koji jedinu šansu dobija u Italiji, doduše nije spomenuto da je otišao u Sporting, ali da je posle turbulentnih promena platio ceh previranjima u klubu, a da nije ni počeo avanturu.

Ipak zaboravlja se da je u Fiorentini imao tim u koji nisu želeli ništa da ulože, da je Milan doveo do finala kupa, da je smenjen zbog Berluskonijevog hira, da je u Sampdoriji odradio sjajan posao...

U svakom slučaju, u Bolonji veruju da može da spasi tim koji je u velikoj nevolji, u zoni ispadanja, sa svega dve pobede. Inzagi je tim ostavio tri boda ispod crte, Mihajlović želi da dovede par pojačanja u ova tri dana.

Direktor Marko Di Vajo radi na tome da u klub stigne Halilović iz Milana, Mihajlović bi Dušana Bastu koji je van ekipe u Laciju, ali i Simonea Ederu kome je Miha pružio šansu u Torinu.

Videćemo hoće li otići Destro koji je bio u drugom planu kod Inzagija, a podsetimo da su već iz Viljareala stigli Sorijano i Sansone na pozajmicu, pa bi tim trebalo da bude jači nego u prvom delu sezone.

Mihajlović debituje na klupi "Felsinea" za vikend na gostovanju ranjenom Interu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младић
Tuesday, 29.01.2019
16:20

Добар потез Болоње. Боље нису могли. Миха свакако да.

avatar
Mangus
Tuesday, 29.01.2019
14:42

Mihajlovic lose bira timove. To je njegov najveci provlem

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 29.01.2019
13:00

Nema ni 33,33% pobeda, smesno. Kod nas je apsolutno zasluzio otkaz, ali, mozda je ipak trebao da vodi ekipu do kraja sezone pa i u tom finalu Kupa.

avatar
Tuesday, 29.01.2019
10:46

Prosečan trener, najblaže rečeno!

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 29.01.2019
10:27

Sjecam se, nakon prvog mandata u Bolonji su ga zvali Mister X. Daleko od toga da je neuspjesan u Italiji, Bolonju je vec jednom spasao, Fiorentina i Milan su tek nakon njegove smjene vidjeli da su slabiji nego sto su mislili a u Sampdoriji je odradio odlican posao. Torino - srednja zalost, ali sve u svemu - prosjek, nije do sada ni napravio nista znacajno. Vjerujem da je to vise pogresan izbor klubova (ko bi pri zdravoj pameti otisao u Sporting u onakvoj situaciji!), ali je Baka natuknuo, a i da se i primijetiti, da forsira prilicno rigidan pristup fudbalu...