Miha dobija veliko priznanje, čeka i tri pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.12.2019.
11:17
Izvor: Sportske.net

Odluka će biti doneta u ponedeljak, titula za Srbina, koji gleda ka januaru...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Siniša Mihajlović će postati počasni građanin Bolonje. Naime, inicijativu je podnela jedna nevladina organizacija, političke partije su je dočekale sa oduševljenjem pa će uskoro srpskom treneru stići priznanje.

Odluka bi trebalo da bude donesean početkom sledeće nedelje, a Mihajloviću će priznanje biti uručeno verovatno pre praznika.

On u ovom trenutku, vodi bitku protiv bolesti, ali i na terenu, očekuje pojačanja u prelaznom roku. Bolonja je eliminisana u kupu, lako, videlo se da kada sačuvaju veterane, odnosno pošalju kombinovani sastav kao u Udinama, nemaju šta da traže, što govori da nemaju pravu rotaciju. Poraz u kupu je bolan, ali poslužiće kao opomena pred duel sa Milanom za vikend.

Stadion će biti rasprodat, navijači očekuju dobar rezultat koji bi posle pobede u Napulju, Emilijane lansirao ka sredini tabele.

Klub se i dalje nada da će pobediti Milan i u trci za Ibrahimovića koji bi bio kapitalno pojačanje, znaju već jednog novog igrača u veznom redu, to je Niko Domingez iz Veleza koji je već ranije potpisao za klub.

Osim ovog veziste, traže jednog iskusnog štopera, i kako rekosmo, napadača. Ako ne stigne Ibrahimović, alternativa će biti neko iskusan iz Serije A, ali sa dolaskom Šveđanina nema sumnje da bi Bolonja bila mnogo jača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke