Miha da radi na taktici, Berluskoni mu puštao snimke?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.10.2015.
12:30
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se stvari otele kontroli u Milanu,

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Berluskoni je dotakavši se Milana na jednoj večeri u sredu sa regionalnim koordinatorima svoje partije, govorio i o Siniši Mihajloviću.

"On odlično pripremi ekipa, ali treba nam taktika",
tvrdi gazda Silvio.

To je poklapa sa njegovom željom da Milan igra ofanzivno, ali i da pređe na formaciju 4-4-2. Pred Mihajlovića je stavljen ultimatum da dobije dve od tri naredne utakmice, ali i da ekipa zaigra bolje.

Prvi ispit srpski trener ima za vikend protiv Torina, neće biti lako, "Bikovi" igraju odlično već nekoliko sezona pod iskusnim Venturom. Mihajlović će navodno napasti, priča se da će probati sa tri napadača, a u medijima se pojavila još jedna informacija.

Naime, Berluskoni je na sastanku sa Mihajlovićem i igračima tražio da se puste snimci Barselone i Bajerna uz poruku, "Ovako treba da igrate".

Mihajlović inače ne može da računa na Balotelija koji ima povredu leđa i čak se boje da će duže biti odsutan. Šansu bi mogao protiv bivšeg kluba da dobije zaboravljeni Alesio Ćerći, a Mihajlović se dvoumi oko napadača jer se Baka tek juče vratio iz Kolumbije. Mogao bi da ga odmori, u tom slučaju počeće Luiz Adrijano.

Utakmica se igra sutra uveče u Torinu, od 20:45.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leyton Orient
Friday, 16.10.2015
12:57

Ovaj Milan je postao miki maus klub ...

avatar
-RVT- 1899/1945/1983
Friday, 16.10.2015
15:25

AC Mickey Milan Mouse:-//

avatar
Friday, 16.10.2015
12:34

Dok ovaj Beluskoni bude mislio da je najpametniji Milan ce biti tu gdje je i sada i nece se izvuci pa makar ima Ferguson dosao!