Mesto po mesto, ovako bi trebalo da izgleda Karletov Napoli! Ali, da li je ovo dovoljno za moćni Juve?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.05.2018.
19:43
Izvor: Sportske.net

Plan je napravljen, imaće više igrača na raspolaganju nego Sari, odlaze samo dvojica koja bi mogla da napune kasu. Koga sve želi Anćeloti?

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

U Napoliju sanjaju otvorenih očiju. Naime, posle dolaska Karla Anćelotija i najave velikih pojačanja, oči su uperene u Aurelija Di Laurentisa.

Naime, on je obećao nekoliko igrača top klase kako bi pokušao da svrgne sa prestola Juventus.

Prvo pojačanje je golman, Rui Patrisio je prva opcija, Juventus je ugrabio Perina, Bernd Leno želi u Arsenal. U ovom trenutku pojavila se opcija za dolazal Salvatore Sirigua koji je bio standardan kod Anćelotija u Pari Sen Žermenu.

U odbrani otići će Kulibali ukoliko neko plati 100 miliona što je nemoguća misija, a Hisaj ima klauzulu od 50, priča se da bi ga Sari poveo u Čelsi, ali malo je verovatno da bi se neko odlučio da toliko uloži u Albanca.

Ono što je sigurno je da će Siti platiti 60 miliona za Žorginja, a Anćeloti je tražio da zamena bude Vidal koji ima ugovor još godinu sa Bajernom, zarađuje 8 miliona evra, želi ga i Inter. Njegov agent Felicevič ga je nudio Juventusu, ali bivši klub je nezainteresovan. Interesantno ime u odbrani bi mogao da bude Munije iz PSŽ, a od Davida Luiza nema ništa, njegova primanja su previsoka za Napoli.

Hamšik bi takođe mogao da napusti klub, u veznom redu jedna od opcija je Andre Gomeš iz Barselone, a Napoli ne odustaje od Kristantea iz Atalante ili Lorenca Pelegrinija iz Rome kao rešenje za vezni red.

Klub bi mogao da napusti i Martens, Anćeloti hoće Susa iz Milana, želi da iskoristi finansijske teškoće "Rosonera", ali je klauzula visoka 40 miliona evra. Pojavio se i Paredes iz Zenita kao opcija za vezni red, ako ode Hamšik, u svakom slučaju tu će biti i najviše promena.

U samom špicu, ostaje Milik kao prva opcija, čini se da je Benzema ipak nemoguća misija, ali Mario Baloteli nije. On je zainteresovan, mogao bi da bude alternativa u napadu.

Inače, Anćeloti ne namerava da odustane od 4-3-2-1 božićne jelke, pa se mnogi pitaju gde će igrati Insinje koji je kod Sarija obično bio spolja. Njega i Kaljehona je Anćeloti insistirao da ne prodaju.

Mediji se bave timom, dakle on bi mogao da izgleda ovako:

Sirigu,
Hisaj, Albiol, Kulibali, Mario Rui
Alan, Vidal (Gomeš), Kristante,
Insinje, Zjelinski,
Milik (Baloteli).


Jasno, to je samo zamisao, ali bi klub imao Gulama, Kajlehona Marka Roga, Ounasa, Diavaru verovatno Politana, i nekoliko igrača koji se vraćaju sa pozajmica kao dužu klupu i mogućnost da Anćeloti rotira.

Ono što je takođe jasno je da Napoli kao i ostali italijanski timovi ne može da dovede igrača koji bi imao primanja od 10 miliona evra i da su te stvari nerealne, ali može da formira ekipu spremnu da se bori na više frontova, pogotovo sa Juventusom koji imam mnogo veći izbor fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 25.05.2018
23:00

Ono što Napoli treba da uradi da bi pokazao Juventusu zube je to da sačuva tim.. I Kulibalija i Hisaja a naročito Žoržinja, Mertensa i Hamšika.. Da kupe Sirigua ili Patrisija, oba su strašni golmani.. Da uzmu jednog štopera za rotaciju, jednog vežnjaka i jedno krilo ili da Rog uskoči tu u rotaciji.. Sirigu-Rui, Kulibali, Albiol, Hisaj- Žoržinjo, Hamšik, Zjelinski- Insinje, Mertens, Kaljehon.. I ne razumemkakve veze ima eventualni dolazak Susa sa Mertensom?!

avatar
Маркус19
Friday, 25.05.2018
21:07

Наполију је и ове сезоне мало фалило да буду бољи од Јувентуса. Са овим појачањима,мислим да би могли доста добро да се носе са њима следеће сезоне. Навијамо изнова за њих!

avatar
MalaSkoljkica
Friday, 25.05.2018
21:01

Voleo bih da dovede Di Mariju.

avatar
Don Silvio
Friday, 25.05.2018
20:59

Baloteli u konbinaciji sa Napuljskom mafiom, to bi voleo da vidim

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Friday, 25.05.2018
20:50

Klauzula za Susa je 38 miliona, memorisi to negde vec jednom, a i proveri ako bas mislis da je potrebno...

avatar
amigo999
Friday, 25.05.2018
20:18

Bitce ubitacni i u LS, i u Italiji....

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 25.05.2018
20:17

Dal ste realni da uopste napisete,kako ovakva ekipa ima i promil sanse da svrgne bilo koga sa trona? Pa Milan ce imati bolju ekipu,a iako bih zeleo,sanse za top4 su im oko 10%.

avatar
conecorleoneRM
Friday, 25.05.2018
20:01

Imaju ekipu za cetvrtfinale lige sampiona,osim ako ne naidju na barsu,onda mogu i u polufinale.

avatar
Stratford
Friday, 25.05.2018
19:52

Ovdje sam pročitao više nepostojećih nadimaka nego na bilo kojoj školskoj klupi. Karleto, Maurito...