Mesiju nije lako, krv i pištolj, iz Argentine stigle vesti o novom hapšenju!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.12.2017.
10:09
Izvor: Sportske.net

Leova braća stalno prave probleme, sudovi ih štede, ali sada stvari postaju ozbiljne!

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Najstariji od braće Mesi je uhapšen, nakon što je krvavi pištolj nađen  na njegovom brodu. Bilo je još tragova krvi, a on se branio da je posekao lice nakon nezgode prilikom pristajanja.

Zadržan je u bolnici u Rozariju, ima povrede lica, odnosno nosa, sve se dešavalo na plovilu i kako tvrdi posle nezgode koju je imao na reci Panama.

No, policija tvrdi da je našla neregistrovan pištolj, kao i krvave tragove, kada je gliser ostavljen na pristaništu Figijera, blizu poseda Mesijevih u Herenal Lagosu.

Matijas Mesi bi mogao da završi u zatvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kazna je oko pola godine, ali on je već imao problem sa zakonom. Povezivan je sa poznazim kriminalcima, a zadržan je u zatvoru jedan dan, 2015. nakon što je u njegovim kolima pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Hapšen je i pre desetak godina je je držao napunjen pištolj za pojasom.

Njegov advokat tvrdi da pištolj nije bio na brodu i optužuje policiju da laže. Istraga he počela u četvrtak, Matijas je bio sam na gliseru kada je došlo do incidenta, a on je zbog hapšenja 2015. tuče sa policijom i odbijanja da pokaže dokumenta tada dan proveo u policijskoj ćeliji. Kažnjen je dobrotvornim radom i novčanom kaznom, trenira klince fudbal u jednoj školi.

Na Matijasa je pucano 2011. iz kola, dok je bio u svojoj kući, prošle godine, pojavila se slika najstarijeg brata Mesi sa osvedočenim kriminalcima i dilerima droge koje traži Interpol.

Nije lako Leu, i drugi brat Rodrigo je imao problem sa zakonom, kada je izvadio pištolj u Španiji i na benzinskoj pumpi čekao biciklistu sa kojim se posvađao na putu.

Leo će danas biti u timu Barse bez obzira na ove vesti, u matine terminu od 13 časova, Katalonci traže povratak na pobedničke staze posle remija u Valensiji. Rival je Selta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 02.12.2017
11:43

Retko fina porodica,vise retko,nego fina.

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Monday, 04.12.2017
09:18

Mesi osvoji svjetsko pa da ovim tvojim bratovima i ocevima sve oproste :)