Mesiju bitnija Barsa, evo šta se desilo u reprezentaciji

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.03.2019.
10:37
Izvor: Sportske.net

Argentinac prelomio.

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Kao što smo i ranije preneli, Lionel Mesi se po prvi put nakon Mundijala u Rusiji vraća u reprezentaciju Argentine.

On je nakon novog neuspeha na planetarnoj smotri odlučio da odmori od reprezentativnog dresa, pa se nije odazivao pozivima Lionela Skalonija, sve do tekućeg meseca.

Prihvatio je poziv za prijateljske mečeve protiv Venecuele i Maroka, a očekuje se da u petak zaigra protiv ekipe iz Južne Amerike.

Meč sa Venecuelom se u petak igra na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu, a Mesi se u trening centru Real Madrida sa svojim zemljacima priprema za taj duel.

Ipak, Mesi je rešio da se posle utakmice sa Venecuelom vrati u Barselonu, kako bi iskoristio malo vremena da se odmori pred najvažniji deo sezone.

Tako neće nastupati protiv Maroka, u ovom trenutku je Barsa prioritet, što mu se i ne može zameriti, kako "Gaučosi" igraju dve prijateljske utakmice, a Kataloncima predstoji borba za trofeje na tri fronta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosso 21
Thursday, 21.03.2019
19:34

Nosioce igre svih timova treba ovako da postupaju ukoliko utakmica nije toliko bitna, i da je takmičarska, a da igraju sa nekom slabijom ekipom, ili da im ta utakmica ne rešava ništa trebaju odmoriti.

avatar
Stefke Kuzmanovic
Thursday, 21.03.2019
17:50

LOL neka se penzionise ponovo cry baby :D

avatar
04
Thursday, 21.03.2019
14:43

uh, uh... videcemo sta ce reci daki, gohard, elclasico leyendas i ostala bivsa i sadasnja kraljevska decica, al mi ovo opasno mirise na veleizdaju i sramotan potez. :d

avatar
Mirjevac
Friday, 22.03.2019
23:32

Evo jene dobre izjave BALOTELIJA, i to izjave veka! Baloteli rece da je Barca jedini klub koji ima dva stadiona, jedan da igra utakmice a on se zove Kamp Nuo, a drugi da trenira a on se zove Bernabeu, tako da je Baloteli sve reko oko reala i barce, posto barca vodi i u pobedama! A to sta ce da kazu decaci kluba koji nista ne osvaja na sportski nacin vec sa kupovinom sudija!

avatar
Forca Barca
Thursday, 21.03.2019
12:27

Mesi vuce onu povredu prepona (ili zadnje loze) jos od januara,na svakom mecu bude bar jedan kadar kako se drzi za taj deo noge,nije mi jasno zasto ne saniraju to do kraja,makar morao da propusti par meceva u prvenstvu...

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 21.03.2019
12:05

Апсолутно исправно...