Mesijeva nada - Ponovo u timu sa ova dva čoveka!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.12.2018.
10:36
Izvor: Sportske.net

Argentinac se nada, ali je svestan da će to biti jako teško.

EPA-EFE/ANDREU DALMAU
EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Povezane vesti

Lionel Mesi je u intervjuu za špansku "Marku" otkrio puno stvari, a najveću pažnji izazvali su njegovi komentari povodom potencijalnog povratka Nejmara u Barselonu.

Otišao je sa "Kamp Noua" leta 2017. godine Nejmar za rekordnih 222 miliona evra u PSŽ, ali se u poslednje vreme sve više spekuliše o njegovom povratku u Španiju.

Navodno je i madridski Real zainteresovan za njega, a prema najnovijim rečima Mesija, jasno je i da bi ga Katalonci rado videli na "Kamp Nou" ponovo.

Ipak, svestan je Mesi koliko je Nejmar važan za PSŽ, pa mu se čini da njegov povratak neće biti tako jednostavna stvar.

"Čini mi se da je to komplikovano. Voleli bi da se vrati zbog svega što predstavlja, kao igrač, ali i kao čovek u svlačionici.

Prijatelji smo, proživeli smo neke veoma lepe trenutke, neke i ne tako lepe, ali proveli smo puno vremena zajedno. Ipak, mislim da je tešo videti ga kako napušta Pariz. PSŽ neće dozvoliti da im neko uzme Nejmara
", izjavio je Mesi, koji je zajedno sa Brazilcem u Barsi osvojio dve Primere i jednu Ligu šampiona.

Čini se da bi idealan scenario za Mesija bio da se Pep Gvardiola vrati na klupu Barse, a da sa njim tandem na terenu čini Nejmar.

Ipak, trener Mančester sitija je izjavio da je jedini način da se vrati u Barselonu, da bude trener omladinskog pogona, pa je Argentinac svestan da će i njegov povratak gotovo nemoguća miisija.

"Iako je teško, voleo bih sa Gvardiolom da radim ponovo. On je jedan od najboljih trenera na svetu. Zato bih to voleo, ali kažem vam i to je komplikovano", rekao je Mesi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Friday, 28.12.2018
14:45

Nejmar - kao čovek? Počeo i Mesi laprdati kao Ronaldo.

avatar
adidas forever
Thursday, 27.12.2018
19:51

Naravno da je komplikovano, jer nikada se nije lako vratiti u tim od koga si pobegao ili su te najurili, sasvim svejedno. Nisam nikada bio za povratak igrača/trenera, bez obzira na razloge zbog kojih su napustili tim jer niko nije nezamenljiv. Mislim da je za povratak potrebno da se posloži i uklopi daleko više kockica negoli za dolazak.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 27.12.2018
18:17

Pep se bar oprobao na vise mesta, Nejmar je takodje rekao da zeli nekad u PL a tebe ce do kraja zivota da osporavaju zbog toga sto nisi smeo da izadjes iz zone komfora!

avatar
esadesad samoesad
Thursday, 27.12.2018
17:51

Neymar zelio da pokaze kako je on najveci igrac Barse, pa od silne zelje za dokazivanjem, igrao pogresno, vise mislio za sebe nego za ekipu, zato je dosla kazna po njega, tako sto je otisao u PSG, ali Neymar koji je stigao u Barsu je bio odlican igrao je dobro prve dvije godine

avatar
ixyco96
Thursday, 27.12.2018
12:37

i ja bih voleo da vidim Pepa u Barsi,bez obzira na osvajanje trofeja,makar da gledam onu igru koja me je privukla ka originalnoj Barsi.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 27.12.2018
18:17

Koju smo mi ponizavali.

avatar
ixyco96
Saturday, 29.12.2018
11:40

nije strasno kad padnes u jednoj ,dve , pa i tri utakmice. strasno je kad iz LS. predjes u LE 🤣😂😂