Mesija posle 15 sati dočekao šok na aerodromu, da li je ovo kap koja je prelila čašu? Odlazak već u januaru?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.11.2020.
10:41
Izvor: Sportske.net

Delovalo je kao maltretiranje, posle izjava Grizmanovih agenata, umešala se i poreska policija. Da li je ovo poslednjih mesec dana za Lea u Barseloni?

EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoron
EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoron

Povezane vesti

Novi problemi, Mesiju se sve skupilo, ali da li je ovo kap koja će preliti čašu?

Naime, nakon što je prokomentarisao izjave bivšeg Grizmanovog agenta da mu je dosta da za sve u Barseloni bude kriv, na aerodromu ga je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Posle 15 sati leta iz Južne Amerike sačekali su ga poreski inspektori.

"Ovo je smešno", gorko je rekao Argentinac.

Bivši Grizmanov agent Olhats tvrdi da je Mesi diktator, da zavodi pravila u klubu, a da je priča o odlasku prošlog leta bila samo način da demonstrira silu i pomeri upravu.

Ipak, u katalonskim medijima tvrde da je Argentinac ozbiljno ljut na sve i svakoga, da mu je zaista dosta svega. Moglo bi se desiti da u januaru zatraži da ga puste, ali klub to neće učiniti iako do isteka ugovora ima pola godine i izgubili bi ga bez obeštećenja.

Leo Mesi i dalje ima samo jednu opciju, Siti, Englezi spremaju novac, njegov dolazak bi automatski značio i ostanak Pepa Gvardiole koji ima ugovor takođe do juna. Navodno bi Barsa pristala na neku sumu od 50 ili 60 miliona, kako bi olakšala ogroman dug, ali i otvorila prostor u budžetu za plate.

Ali, ko bi se usudio da proda Mesija?

Kandidat za predsednika Viktor Font kaže da je ekonomska situacija kritična, on se nada da bi dolazak nove uprave mogao da natera Argentinca da se predomisli, ali ogroman problem je novac.

Mesi je inače, pošto je morao da odgovori na pitanja poreskih inspektora, vidno besan otišao kući, odvezla ga je supruga Antonela Rokuco.

Pitanje je u kakvom će posle maltretiranja i dugog puta biti stanju u subotu protiv Atletika na "Vandi" u derbiju Primere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Thursday, 19.11.2020
22:20

Da se ja pitam mom idolu Messiju ne bi smeo niko ništa da kaže. :D

avatar
BlueBoy84
Thursday, 19.11.2020
18:24

Gori od bilo kog diktatora, kralja.......

avatar
BlueBoy84
Thursday, 19.11.2020
18:23

Putuj igumane.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Thursday, 19.11.2020
15:04

ja ne razumijem zasto bi prodavanje mesija bilo problem. ako je sezona vec losa, a jeste, i ako znamo da nece da produzi ugovor a znamo koji to normalan navijac oce da klub dodatno izgubi skoro 100 miliona (plata i onaj bonus za lojalnost) kojih ne da nema nego grcaju u dugovima? i da mesi ostane, sta ce onda da bude? bice tu jos godinu dvije i progutace ogroman novac a nece nista bitnije napraviti bez ekipe da ga podrzi. ekipu nece da dobije jer zbog njega nema para, i frnjice se do kraja svijeta i vijeka.

avatar
Dragojevic Andrija
Thursday, 19.11.2020
13:25

oohh shit here we go again... ( sa pricamam od odlasku)

avatar
ixyco96
Thursday, 19.11.2020
13:10

ju jadan mukica. sada cu ja otkaz u firmi da dam ,bili su spusteni branici na pruzi kad sam se vracao kuci 😠😠😠 morao sam da cekam..