Mesi u Barsi sigurno još godinu dana!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.06.2020.
17:02
Izvor: Sportske.net

Toliko je bilo "istine" u tome da hoće da ide, da niko nije ni primetio kada je istekla klauzula o njegovom besplatnom odlasku.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Lionel Mesi ostaje još sigurno godinu dana u Barseloni, pošto od danas više ne važi ona čuvena "prijateljska" klauzula koju Argentinac može da iskoristi i da ode besplatno iz Barse.

Mesi i Barsa su tokom 20-godišnje saradnje izgradili takav odnos da Argentinac može da napusti klub u bilo kom trenutku, bez obeštećenja, ali da ispoštuje rok do kog će obavestiti upravu o takvoj odluci.

Taj rok je istekao i zvanično 31. maja, tako da od danas, iako nije bilo razloga da iko sumnja u suprotno, Mesi sigurno ostaje još godinu dana.

Mesijev ugovor ističe juna sledeće godine, u klubu odavno rade na novom, ali je zbog pandemije sve stalo na neodređeno.

Barsin plan je da u narednim nedeljama reši dva najvažnija potpisa - Mesijev makar do 2023. godine, i Ter-Štegenom sa kojim još uvek nije pronađen zajednički jezik.

Mesi je poslednji ugovor potpisao novembra 2017. godine i od tada se konstantno spekuliše o njegovom nezadovljstvu, koje je verovatno i stvarno, ali je i njegova ljubav prema Barsi, jer ipak, svi znamo šta je klub uradio za njega krajem devedesetih kada je imao zdravstvenih problema i kada je uostalom i stigao u La Masiju, kao 12-godišnjak...

Baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 01.06.2020
18:32

Sve ovo nije tacno, Mesi ce ostati do kraja svoje karijere da igra u barci! Kad mu istekne igracka karijera on ce ostati u prezidijumu cak mozda i predsednik barce da bude! Tako da ovo nije tacno da ce on jos godinu dana da igra za barcu i posle da ode!