"Mesi pati zato što Argentinci više vole da uništavaju nego da uspeju!"

Autor: Stefan Matić
petak 26.04.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor južnoameričke selekcije stao u odbranu kapitena Argentine.

Epa/Mahmoud Khaled
Epa/Mahmoud Khaled

Povezane vesti

Mesi je svakako jedan od najvećih u fudbali, za potvrdu da je najbolji ikada mnogi tvrde da mu nedostaje uspeh sa nacionalnim timom.

Argentina još uvek nije uspela da dođe do velikog trofeja sa igračem Barselone iako su stizali do finala kontinetalnih takmičenja kao što su Kopa Amerika ili Svetsko prvenstvo.

U bici za najbolji tim u Južnoj Americi se isprečio Čile, dok su ih u finalu Svetskog zaustavili Nemci, prošle godine u Rusiji su ispali već u osmini finala od kasnijih osvajača "Boginje" Francuske.

Horhe Sampaoli je vodio svoj nacionalni tim u Rusiji, isti je platio cenu zbog (ne)očekivane eliminacije da bi ga nasledio Skaloni na mestu prvog trenera Argentine.

Horhe Sampaoli

"I pored svih neverovatnih kvaliteta on je samo ljudsko biće, Argentinci se muče jer ne mogu da uživaju u njemu kao što mogu navijači Barselone. Momak pati, i to dosta, zbog svega kroz šta je prošao. Ne može da pokaže svetu svoj talenat dok igra za Argentinu"

"To je zbog našeg društva, Argentinci više uživaju u uništavanju stvari nego u uspehu. Sa druge strane teško je trenerima južnoameričkih selekcija, maltene je nemoguće održati komunikaciju sa našim najboljim igračima zbog toga što svi igraju u Evropi", izjavio je Sampaoli.

Bivši trener Čilea i Sevilje je ponovo kraj trenerske klupe, Argentinac trenutno vodi brazilski Santos.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 26.04.2019
18:24

Sada će Sampaoliju El Clasico leyendas da kaže koju (ako već nije?), a mi ćemo da uživamo u lavini besmislica. :D

avatar
Südkurve München
Friday, 26.04.2019
16:27

Uuu al mi ga zao, nije to zasluzio

avatar
Friday, 26.04.2019
15:49

Ne moze na silu Argentina me asocira na Liverpul koji hoce na silu PL.....

avatar
Liga BBVA
Saturday, 27.04.2019
01:36

Nema tu nikakve sličnosti jer Liverpool nema ni trenera ni upravu koji ih sabotiraju, nema ni igrače koji stoje na terenu i ne pada im na pamet da potrče, a ni navijače koji će da pljuju Salaha što im nije doneo titulu PL.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 26.04.2019
15:18

najveca zabluda Argentinske reprezentacije .

avatar
Badr Hari
Saturday, 27.04.2019
01:05

Nismo ni sumnjali da ćeš biti prvi sa 'komentarom'. :D Bolje biti najveća zabluda jedne reprezentacije negoli najveća planetarna prevara u svetu sporta ikada, kao izlizani. :D

avatar
Badr Hari
Monday, 29.04.2019
14:24

Ahahaha, a šta ćemo što na planeti ne postoji stadion na koji je kročio izlizani, a da nije izviždan (uključujući i Bernabeu)? Niko u istoriji fudbala nije toliko izviždan kao on...

Za gol Juventusu mu aplaudiralo 100 gledalaca i pola stadiona zviždalo, a ti se uhvatio snimka tih stotinu gledalaca sa mobilnog telefona. :D Messi je dobio više aplauza na Bernabeu negoli izlizani u celoj karijeri.

A ovo https://twitter.com/marca/status/1121847600905359365 je samo još jedan dokaz tvojih izmišljotina na temu ko to koga i koliko ceni. :D

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 29.04.2019
11:20

da vidimo . Ronaldo je ikona u Portugalu a Messi se ni ne sme pojaviti u Argentini, cenjen je na ostrvu i uvrsten u idealni tim PL svih vremena a Messija tamo smatraju balerinom koja ne sme da igra direktan ,brz ,agresivan fudbal sa malo dodavanja i poseda vec samo ono tiki taka smaranje koje ga uce od 10. godine. cela Italija mu se divi ukljucujuci navijace Juventusa gde ceo stadion ustane da aplaudira zbog gola makazicama (nekome navijaci Juventusa a nekome Betisa :D), ceo Bernabeu skandira njegovo ime iako je otisao iz Reala . dakle tvog idola ceni samo Katalonija i Barcine fan baze sa Balkana i iz Azije (ti si tu hari).