Mesi odgovorio Ronaldu na najlepši mogući način!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.12.2018.
12:57
Izvor: Sportske.net

Argentinac govorio o velikom rivalu, ali i "Zlatnoj lopti".

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldu su dugi niz godina velike borbe u španskoj Primeri, Argentinac i dalje brani bolje Barselone, dok je Portugalac minulog leta napustio Real i pojačao Juventus, te je tako jedno od najvećih fudbalskih rivalstava ugašeno.

Harali su fudbalskom scenom u prethodnih 10ak godina, smenjivali se u osvajanju najsjajnijih individualnih odličja, ali im se ove godine isprečio Luka Modrić, koji je poneo nagradu za najboljeg igrača planete, nakon što je sa Realom osvojio treću vezanu Ligu šampiona, a potom sa reprezentacijom Hrvatske igrao finale Mundijala u Rusiji.

Mesi se u intervjuu za španske medije okrenuo svom rivalstvu za Kristijanom, govorio je biranim rečima o svom velikom rivalu.

"Vreme koje smo proveli u istoj ligi pokušavajući da pobeđujemo sa našim timovima je bilo veoma lepo.

Bilo je to zdravo rivalstvo u kojem smo obojica želeli da napredujemo. A bilo je dobro i za posmatrače
", počeo je Argentinac.

Govorio je potom i o činjenici da je Ronaldo napustio Real, koji se itekako muči bez portugalskog fudbalera ove sezone.

"Rekao sam na početku sezone da su oni veliki klub, jedan od najboljih na svetu sa gomilom sjajnih igrača.

Ali svakome bi nedostajao Kristijano. On postiže hrpu golova i daje vam još mnogo stvari, tako da me ne čudi
", rekao je Mesi o situaciji u Madridu.

Ove godine je, kao što rekosmo, Modrić osvojio "Zlatnu loptu", te je tako dominacija Ronalda i Mesija prekinuta, Portugalac je završio kao drugi u izboru "Frans Futbola", dok je Argentinac bio tek peti, iako je bio najbolji strelac Evrope.

Ipak, skromni Mesi kaže da je to i očekivao.

"Da budem iskren, ne pridajem tome previše značaja, iako je velika nagrada u pitanju.

Znao sam ove sezone da ne postoji šansa da je osvojim.

Čuo sam nominovane i znao da neću biti u vrhu. Od tog trenutka nisam čekao da vidim da li ću biti treći ili četvrti. Nisam bio iznenađen jer nisam očekivao ništa
", zaključio je Mesi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Thursday, 27.12.2018
19:02

Lako je diplomatski odgovoriti kada si 3 klase iznad njega i lako je neobraćati pažnju na ZL kada ti svi najeminentniji fudbalski stručnjaci svakodnevno govore da si najbolji, a dobar deo njih dodaje i ono: svih vremena.

avatar
esadesad samoesad
Thursday, 27.12.2018
17:17

Mi zivimo u svetu demokratije, i svako moze da kaze sta misli. Ali svaka javna licnost vodi o tome racuna , da ponekad istina moze dovesti do problema. Zato Messi ne zeli rat sa medijama, o prica kako njima odgovara. To mozemo mi na sajtu da pisemo sta hocemo. Znate kad sam ja posle Murinjovih trofeja, napisao da Murinjo nije veliki trener, to vam nebi smjela reci nijedna javna licnost tada, mnogi se i sada ustrucavaju da kazu lose za Murinja, ali polako doci ce moja prica. Murinjo nije veliki trener. Messi ce svim ovim neznalicama zacepiti usta. I dokazati da se Messi treba uporedjivati sa Peleom a ne sa Ronaldom. Nije davno bilo kad je Miler bio bombarder, pa mu Messi posalje dres i kaze ja sam bombarder, postigao sam vise golova od tebe u jednoj sezoni. Uskoro ce Messi poslati dres Peleu, kad postigne vise golova u Barsi, nego sto je Pele za Santos

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 27.12.2018
15:41

Gospodin covjek bio i ostao...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 27.12.2018
18:25

Ne mozes da budes gospodin sa njegovih tetovazama, stilom oblacenja i recimo ovom frizurom.

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 29.12.2018
14:10
avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.12.2018
14:36

jel on svestan da pre nego sto da ovakvu izjavu , treba da se konsultuje sa svojim fanboysima? xenon-badr hari-kondogbia, andres, sa legendom fk polet dorcola (logika i argumenti) i esad-kontrom.

avatar
simpley red
Thursday, 27.12.2018
15:40

Kralju on je čovjek koji je svjestan da je vjerovatno jedan od 5 najvećih fudbalera svih vremena, da je uz rame Peleu i Maradoni. Kako nekome ko navija za REal objasniti da postoje sportisti, fer plej, doping kontrola itd.

Pokušaću da ti nacrtam a moj komentar zasigurno neće objaviti, dakle: Mesijeva klasa je AKSIOM (pogledaj u rečniku termin je iz matematike), ona je kao takva opšte prihvaćena i ne dokazuje se. On prosto zna da ako istoriju fudbala budu pisali i na kutiji šibica njega ne mogu preskočiti.

Eto tako a ti ako nisi svjestan šta taj klub koji ti (na prilično ružan način ) podržavaš radi fudbalu, pa moj sinko onda će bojim se i tvoje razumijevanje stvari takođe postati svojevrstan aksiom. Ali valjda ćeš naučiti, ili bojim se ipak nećeš,

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 27.12.2018
16:19

Nista lose o Mesiju u ovom slucaju nije napisao nego je prozvao Barsinu klincadiju, a ti ako si se osetio prozvanim onda treba da se zapitas o nekim stvarima i da li si kao takav kompetentan da delis lekcije. O tome da svoje licno misljenje predstavljas kao cinjenicno stanje necu ni spominjati, smesno je samo po sebi.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.12.2018
16:15

cuj aksiom? oplakah citajuci tvoj komentar . zeleci da se napravis pametan ispao si ... da ne pricam . procitaj ponovo pa razmisli koja je poenta mog komentara.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 27.12.2018
16:09

koliko vremena je proslo od zadnje titule Liverpula? nemoj mi solis pamet , da si upucen u neke stvari znao bi zasto ja trolujem ovde

avatar
Markos
Thursday, 27.12.2018
16:05

Prijatelju u moru komentara fanatika Reala i Barselone,ti si jedini realan normalan i vaspitan momak.Komentari su ti realni i uzivam da ih citam.Ne opterecuj se oko fanatika kojih ima na obije strane.Pozdrav od Juventna.

avatar
Steffmajster
Thursday, 27.12.2018
14:29

uvek skroman i gospodin covek