Mesi ispisao istoriju, Ter Štegen nezadovoljan Barsinom igrom

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.10.2019.
13:36
Izvor: Beta

Golman fudbalera Barselone Mark Andre Ter Štegen rekao je da njegova ekipa mora da popravi formu u Ligi šampiona, posle pobede protiv Slavije iz Praga u trećem kolu.

EPA-EFE/Toni Albir
EPA-EFE/Toni Albir

Povezane vesti

Barselona je sinoć u Pragu pobedila Slaviju sa 2:1 u trećem kolu Lige šampiona. Španski tim nije igrao dobro i nije stvorio mnogo šansi, ali je poveo već u trećem minutu golom Lionela Mesija. Domaći su izjednačili golom Jana Borila u 50. minutu, a sedam minuta kasnije autogol postigao je Peter Olajinka.

"Nismo bili na željenom nivou. Na sreću, osvojili smo sva tri boda i to je najvažnije. Uprkos pobedi, ima stvari na kojima moramo da radimo i popravimo ih za naredne utakmice. Moramo o tome da razgovaramo. Radim najbolje što mogu, a pokušaćemo da napredujemo u narednim mečevima", rekao je Ter Štegen, preneli su španski mediji.

Mesi je sinoć postao prvi igrač koji je postigao gol u 15 uzastopnih sezona u Ligi šampiona.

Barselona je prva na tabeli Grupe F sa sedam bodova, po četiri imaju Inter i Borusija iz Dortmunda, a Slavija ima jedan bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Thursday, 24.10.2019
14:58

Nema to veze sa formom niti imate na 'cemu da radite' i da to 'popravite u narednom periodu', jer se iste stvari vrte u krug vise od 2 godine. Sta znaci igrati 5 minuta kao da si dosao da pobedis sa min. 2-3 razlike i da se oko toga ne postavlja pitanje od samog starta, a u narednih 85 minuta da branis prednost jer si dao gol vec u 3. minutu? To je stvar pristupa igri koji se nece promeniti dok god je Valverde na klupi.

To sto je Slavija ostavljala brdo praznog prostora pozadi ocigledno nije razlog da se ucackaju 2-3 jeftina gola i da se spusti lopta na zemlju (ako vec igrace mrzi da trcite) nego da se to brani do kraja, pa ako izjednace ostace jos koji minut da se ponovo napadne i pokusa da se vrati minimalna prednost, a ako se i ne uspe jedan bod nije los na gostovanju.

I ne, petada na Camp Nou nece biti nikakav dokaz da ste ista naucili iz ove (kao ni iz bilo koje od prethodnih utakmica), niti Valverde ista moze da nauci, tako da samo ostaje da se vidi ko ce nastaviti niz: Roma, Liverpul... i dokle?