Mesi i Ronaldo zajedno, jedan čovek bi mogao da zasmeta!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
19:27
Izvor: Sportske.net

Poziv je upućen, ali Kristijano okleva...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Superklasiko" na "Bernabeu" užasava Argentince, ali će oči sveta biti uperene u Boku i River. Dok iz Južne Amerike stižu vesti da će to biti poput prijateljske utakmice iako se igra za najvažniji trofej u Latinskoj Americi, mnogo poznatih lica iz sveta fudbala biće na tribinama.

"Neće četiri idiota zaustaviti fudbal", kaže predsednik FIFA Infantino, a svetska kuća fudbala, zajedno sa KOMNEBOL želi da napravi spektakl.

Poziv je upućen svim bivšim osvajačima "Zlatne lopte", a prema zamisli FIFA, u centralnoj loži bi trebalo da budu Mesi i Ronaldo, omaž dvojici najboljih igrača sveta u ovom veku.

Oni bi trebalo da sede uz Florentina Pereza koji je domaćin, Mesi je pristao, biće u Madridu tog dana, od Ronalda nije stigao odgovor. On izbegava Madrid, pre svega zbog Pereza, na koga je ljut zbog toga što ga je lagao oko novog ugovora, ali ne sme da priča ništa u javnosti.

Razlog je jednostavan, to je bio uslov da ga Real pusti u Juventus. Videćemo šta će biti odluka Portugalca, Juve igra u petak protiv Intera, meč je u nedelju, a priča se da će on naći izgovor u tome da želi da se spremi za duel sa Jang Bojsima u Ligi šampiona sredinom naredne nedelje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke