Mesi i Kun u istom timu? Oglasio se Aguero

Autor: Beta Beta
petak 13.10.2017.
12:59
Izvor: Beta

Argentinski fudbaler Serhio Aguero rekao je danas da bi voleo da mu se sunarodnik Lionel Mesi pridruži u Mančester sitiju.

EPA/GERRY PENNY
EPA/GERRY PENNY

Povezane vesti

"Ako ćemo da budemo iskreni, novac ovde nije problem. Mesi je jedan od onih elitnih igrača, poput Ronalda, koji je simbol kluba i teško mu je da ga napusti i ode u neki drugi", rekao je Aguero za argentinski Tik sport.

Aguero i Mesi su saigrači u reprezentaciji Argentine, a Mesi još nije produžio ugovor sa Barselonom, koji ističe u junu 2018. godine.

"Ko ne bi voleo Mesija u svom timu? Voleo bih da dodje u Siti, ali mislim da će to biti teško", kazao je Aguero.

Argentina je u poslednjem kolu kvalifikacija izborila plasman na Svetsko prvenstvo, a Aguero nije bio u timu.

"Gledao sam utakmicu sa mamom. Bilo je nervozno, ali sam na kraju bio oduševljen. Razgovarao sam sa Mesijem, čestitao mu i zahvalio na onome što je postigao. Mi smo grupa i svi smo veoma bliski", rekao je Aguero.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Friday, 13.10.2017
15:49

Ma opet katalonski mediji izmislili? Pa valjda Aguero zna koliko je zla Messi naneo Argentinskoj reprezentaciji i koliko bi oni bili bolji da nije Messija, tako da on ovo sigurno ne bi ni pomislio, a kamoli rekao. :D

avatar
juvenelcuore
Friday, 13.10.2017
14:59

problem Barce je sto je Messi postao veci od kluba...nbacio je u sjenu velikog Kroifa i Rnaldhino, koji su bili veliki ali tadasnja uprava nije dozvoljavala ovakve stvari kao sto se trenutno desavaju u Barci...nMessi treba da ide iz kluba i da pokusa osvojiti jos jednu LŠ i Svjetsko prvenstvo...definitivno mu nebi bilo ravnog od kada postiji nogomet!