Mertezaker otkrio glavni problem Arsenala pred gostovanje Crvenoj zvezdi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.10.2017.
19:28
Izvor: Sportske.net

Mogu li crveno-beli da izvuku pouke i iskoriste ovo?

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Arsenala zabeležili su novi kiks u Premijer ligi pošto su u subotu poraženi od Votforda rezultatom 2:1 i ostali tek šesti na tabeli sa 13 bodova, koliko imaju Čelsi, Liverpul i Barnli.

Per Mertezaker je otkrio da je na ovom meču presudila veća želja domaćih, kao i to da su one "ničije" lopte protivnici uglavnom sve pokupili.

"Moramo da priznamo da je presudila njihova veća želja na kraju. U drugom poluvremenu su nas uplašili i ugrozili svojom odličnom agresivnom igrom. Sve se promenilo posle Ozilove šanse i taj trenutak je prelomio na njihovu stranu. Moramo da igramo mnogo bolje i organizovanije u odbrani, gubimo previše lopti. Mogli su da nam naprave problem svakim pasom u dubinu, bilo je teško braniti takve napade, nismo se međusobno dobro pokrivali", istakao je Mertezaker.

Videćemo da li će Vladan Milojević i igrači Crvene zvezde moći nešto da iskoriste i pokušaju da osvoje bodove protiv favorizovanog protivnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner11
Sunday, 15.10.2017
22:06

Uplasili ste se ? Treba da vas bude sramota ako ste se Vatforda uplasili .

avatar
Sunday, 15.10.2017
21:48

Pa covece, vi se uvek uplasite i uvek presuda ta zelja protivnika da vas pobedi. Nikad da vi budeti ti koji jurisaju za pobedu...