Menez: "Da nije fudbala bio bih u zatvoru!"

Autor: Boban Filipović
subota 20.12.2014.
15:07
Izvor: Sportske.net

Francuz uoči dulea Milana sa njegovim bivšim klubom Romom govorio i o tome kako ga je fudbal izvukao iz lošeg društva.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Žeremi Menez će večeras (20:45) odigarti svoj prvi meč protiv Rome, uzbuđen je što se vraća na 'Olipmiko', ali u Italiji je dosta pažnje privukao njegov intervju vezan za njegovo odrastanje.

"Da nije fudbala sada bih verovatno bio u zatvoru!

Gotovo svi moji drugovi iz detinjstva su iza rešetaka. Odrastao sam u siromašnom kraju gde kriminal i trgovina drogom cvetaju.

Kao klinac sam bio uvučen u svavakve martifetluke i sada tvrdim da me je odlazak u Sošo, kada sam imao 13 godina, izvukao iz svega toga.

Posvetio sam se samo fudbalu, malo se zna da sam kao 16-godišnjak otišao na probu u Mančester Junajted, Ser Aleks Ferguson je želeo da me zadrži, ali sam procenio da je isuviše rano za to. Nisam bio spreman za takav potez i ni malo se ne kajem tbog toga.

Možda bih sada imao bolju karijeru da sam ostao, ali šta je tu je."
kaže Menez i dodaje da ga za Romu vežu veoma lepe uspomene.

"Toti i De Rosi su mi veoma dragi, ali moram da priznam da su moji pravi prijatelji ljudi van fudbala. Jedini izuzetak je Karim Benzema koga doživljavam kao brata." rekao je Žeremi Menez.

Krilni napadač Milana je izjavio i da ga ne privlače društvene mreže, da nema nameru da se 'kači' na fejsbuk, tviter i Instagram. Dodaje i da je veliki gurman i da je ubeđen da će po završetku karijere da se "nagoji kao prase".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke