Mendi se vratio u pogon

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 05.03.2018.
17:17
Izvor: Sportske.net

Levi bek 'građana' je jutors trenirao sa ostatkom ekipe posle dugo vremena.

EPA-EFE/KAY INT VEN
EPA-EFE/KAY INT VEN

Povezane vesti

Došao je letos iz Monaka kao veliko pojačanje za ogroman novac, ali nije bio miljenik fortune.

Krenulo je po zlu već na pripremama, nastradao mu je mišić i zbog toga je bio van stroja dvadesetak dana, a samo što je počela sezona, posle samo pet odigranih utakmica, zadesio ga je mnogo teži peh.

Doživeo je gadnu povredu kolena koja ga je dugo odvojila sa terena, lekari su prognozirali da će morati da pauzira oko sedam meseci, ali prema poslednjim informacijama koje stižu sa 'Etihada', Benjamin Mendi bi mogao da se vrati i ranije.

Jutros je prvi put trenirao sa ostatkom tima od rane jeseni, a videćemo da li će ga Gvardiola "baciti u vatru" pre sredine aprila, kada je u prvi mah projektovano.

Osim Mendija, u pogon su se vratili Rahim Streling i Fabijan Delf.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REDsYNWA
Monday, 05.03.2018
19:54

..koliko je njima sada opusteno..4 pobede do trofeja,zive zivot,lepo zaradjuju,rade sta vole..milina..napravi pep masineriju,nema onih sto su ga osporavali.

avatar
_mladen_
Monday, 05.03.2018
22:53

Niko ne osporava da on nije dobar trener, ali nije on ovo napravio, vec kupio. Nemoguce je nalraviti nesto ovako za kratko vreme, ako ne kupis i plus ako ne vodis tim koji vec ima prvoklasne igrace.

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 06.03.2018
12:56

Ima onih kojima i da das pare ne znaju da prepoznaju sta ima treba i kupe kako treba.A i treba to i ukombinovati nije samo kupiti.Moras priznati da sity pod njim igra mnogo bolje a mislim na one igrace koji su od pre tu.To kukumakanje kupio je je malo glupo,zvucis kao nas klop,komentarise kako nije normalno sto je mancester platio pogbu onoliko i da on ne bi tako a posle skoci sam sebi usta sa dajkom..a eno bacili smo tolike pare na dajka i neka smo,izgledamo mnogo bolje al sity je kupio laporta mnogo mladjeg i mnogo jeftinijeg a razlika u kvalitetu je ista,u necemu bolji jedan u necemu drugi al na isto dodje.

avatar
NikkiCFC
Monday, 05.03.2018
23:26

Gvardiola je doveden u Siti da osvoji LS. I Pelegrini i Mancini su im donosili PL. U Bajernu je imao 3 sezone nije uspeo. Ovde ce takodje da dobije toliko pokusaja. Prosle godine je ispao, videcemo ove sezone, ali ne verujem. Ako on ode iz Sitija bez LS smatrace se neuspehom. Ne trose se 500 miliona funti za 18 meseci samo za PL.

avatar
Barca4ever
Monday, 05.03.2018
19:44

Tek ce sad da cepaju. Naravno ako jos Gundogan uhvati formu onda im nema ravnih.