Mendi odgovorio Gvardioli!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 13.08.2018.
15:26
Izvor: Sportske.net

Bendžamin Mendi je prošlu sezonu proveo van terena, a od njega se očekuje mnogo u novoj sezoni.

EPA-EFE/KAY INT VEN
EPA-EFE/KAY INT VEN

Povezane vesti

Siti je dobio Arsenal na "Emirejtsu" na otvaranju sezone, a zanimljivu izjavu je dao Pep Gvardiola, u kojoj je na pozitivan način kritikovao svoj levog beka.

Ono što je vrlo interesantno, Pep je na kraju izjave rekao da se nada da će uspeti da ga natera da malo zaboravi na društvene mreže i da se više usredsredi na fudbal.

Jasno je zašto je to Španac rekao, Mendi definitivno ponekad preteruje sa Instagramom i Tviterom, ali način na koji je on odgovorio svom treneru je oduševio navijače.

Naime, on je upravo preko tih društvenih medija odgovorio Gvardioli tako što je na tu izjavu prvo stavio "Uuuups", a zatim je obećao da će ispuniti zahteve svog trenera!
Jasno je da je Mendi neophodan Sitiju, kao i da bi on mogao da im donese totalno drugu dimenziju, a u meču protiv Arsenala je pravio neke kardinalne greške, pogotovo u dodavanjima, što izluđuje Pepa Gvardiolu.

Bio je jedan od lošijih na terenu, a ipak je upisao dve asistencije na kraju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
james sawyer
Monday, 13.08.2018
20:56

potrebno mu je vreme da se uklopi u stil igre , ona povred ga je definitivno omela u svakom smislu , ali mislim da ce za mesec , dva biti na istom nivou kao u monaku

avatar
НЕМАЊА
Monday, 13.08.2018
17:29

Bio jedan od losijih na terenu??? Ne bih se nikako složio sa tim.

avatar
Phenomenal
Monday, 13.08.2018
16:47

Odgovorio bi ti kod Fergija ili Roy keane-a XD...

avatar
BlueMoon
Tuesday, 14.08.2018
18:36

Po meni je Pep bolji trener od Fergusona.Zasto? Zato sto Pep zna kako sa kojim igracem i tretira ih sa mnogo postovanja,s tim da mora tu biti i autoriteta,normalno. Nikada ne bi uzrokovao stetu svom igracu kao naprimjer Ferguson kada je Runija tjero da na injekcijama igra i pored povrede.Zar se niko od navijaca Junajteda ne zapita zasto je Runi u tridesetoj godini opao za 75% iako su to najbolje godine za fudbalera?Preforsiranje igraca i los odnos s njima ce uvijek biti mana inace fantasticnom treneru.

avatar
Phenomenal
Wednesday, 15.08.2018
13:58

Procitao ti komentar do "Pep je bolji od Fergusona" i nema potrebe dalje... U redu je da ne volis Utd i da forsiras Siti ali ovo izjaviti... Pistolj... I Danko Lazovic je bolji od Anrija...