Mendeš režira trenerski blokbaster, ovo su novi ljudi za klupe Napolija, Monaka i Čelsija!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 08.05.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net

Najmoćniji agent sveta spremio rešenja, princip spojenih sudova, da li su ovo novi treneri tri poznata kluba?

EPA/MANUEL DE ALMEIDA
EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Mauricio Sari je blizu odlaska iz Napolija, italijanski mediji tvrde da je praktično sve gotovo, da želi rekord u bodovima i prijateljski rastanak, iako De Laurentis tvrdi da ga neće pustiti ako neko ne plati klauzulu od 8 miliona.

Ipak, izgleda da se to neće desiti, De Laurentis rizikuje sukobe većih razmera sa navijačima, a najpametnije će biti da se sa Sarijem rastane na elegantan način.

Priča se da je našao zamenu, da pod Vezuv stiže Paulo Fonseka, trener Šahtjora, a da će ga agent Mendeš dovesti zajedno sa portugalskim reprezentativnim golmanom Rui Partisijom koji će zameniti Rejnu.

No, to je tek početak, Mendeš radi na transferu Leonarda Žardima u Čelsi, iako se Monako ljuti, ipak Portugalac želi u PL i za njega bi "Plavci" bili šansa života. On je pominjan i kao trener Arsenala, ali to nije bila realna opcija.

Videćemo hoće li Čelsi opet raditi sa Mendešom koji im je već doveo par trenera u prošlosti, počev od Murinja, preko Viljaš Boaša i Skolarija.

U slučaju da Žardim ode u London, Sari bi oberučke prihvatio ponudu Monaka, to mu omogućava da bude relativno blizu kuće, da radi sa mlađim igračima, da stvara tim bez pritiska.

Da li će to biti rasplet ovog trougla ostaje da vidimo, tek kada Mendeš vuče konce, onda su ovakve stvari više nego moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
10BillionXD
Tuesday, 08.05.2018
14:46

Sarri u Chelsea!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 08.05.2018
11:08

Ovako evo prvo novi profil novi dan. Sto se tice ovog svakako prihvatam bolje Zardim nego Sari a najvise bi voleo Kontea da ostane.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 08.05.2018
09:57

Tesko da ce Sari u Monako...