Mehelen slavi i "kune" Srbe, Bajko torpedovan!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.10.2014.
22:33
Izvor: Sportske.net

Duelima u Genku i Mehelenu večeras je počelo 13. kolo belgijske Župiler lige. "Srpski" Mehelen bio na korak od pobede posle novog gola Dalibora Veselinovića ali je promašeni penal Kosanovića skupo koštao tim Aleksandra Jankovića. Bajković torpedovan u por

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Dvema utakmicama zakazanim za utorak veče u Belgiji je počelo 13. kolo Župiler lige a dueli u Genku i Mehelenu bili su posebno interesantni za ljubitelje fudbala sa ovih prostora.

Fudbaleri Genka lako su izašli na kraj sa timom Slaviše Stojanovića pošto su na domaćem terenu "torpedovali" Bobana Bajkovića i slavili rezultatom 3:0 (1:0).

Bivši golman Crvene zvezde večeras nije imao šanse protiv raspucane ekipe Genka a mora se priznati da su mu saigrači dobrano otežali posao, pošto se našao na vetrometini 15 minuta pre kraja kada su čak dvojica fudbalera Lirsa zaradila isključenje.

Aleksandar Čavrić proveo je svih 90 minuta u pobedi Genka, dok je Sergej Milinković-Savić u igru ušao tri minuta pre kraja.

Mehelen je nakon prve pobede na gostovanju u sezoni imao priliku da dodatno popravi bodovni saldo u duelu sa "fenjerašem" ali se tim za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera "opekao".

Dalibor Veselinović ponovo je pogodio za tim Aleksandra Jankovića i činilo se da će Mehelen upisati šestu pobedu u sezoni ali je onda D'Hene tri minuta pre kraja doneo remi Varegemu.

Tek nakon izjednačujućeg gola gostiju promašeni penal Miloša Kosanovića iz 26. minuta dobio je na značaju, pa nema sumnje da će navijači Mehelena u isto vreme slaviti i "kleti" Srbe koji su doneli bod a mogli su sva tri.

Nakon večerašnjeg remija sa Varegemom Jankovićev Mehelen zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 18 osvojenih bodova, dok Stojanovićev i Bajkovićev Lirs za sada drži mesto iznad zone ispadanja u koju bi mogao da sklizne bude li Beveren remizirao sa Gentom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke