Među "Rosonerima" kao u Srbiji, Gatuzu sastavljaju tim?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.04.2019.
09:07
Izvor: Sportske.net

Najpoznatiji italijanski sportski list piše da su promene naređene sa vrha. Milan u velikim problemima...

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Milan je u nevolji, sve se srušilo posle poraza u Madonini i protiv Sampdorije, usledio je remi sa Udinezeom. Na sreću, Lacio je izgubio, Roma je sve dalje, ali bi "Rosonerima" na bod večeras mogla da priđe Atalanta, koja čeka Mihinu Bolonju.

Ono što je još gore, sledi gostovanje Juventusu, "Rosoneri" putuju desetkovani, nema Donarume i Pakete, još nekoliko igrača je pod znakom pitanja.

Danas mediji pišu da je Gatuzo pod pritiskom, da misle da mu se Maldini i Leonardo mešaju u tim, odnosno da mu sugerišu neke promene.

Time se objašnjava promena formacije, navodno je direktno sa vrha stigao zahtev da se igra sa dva napadača, u 4-3-1-2, umesto 4-3-3, što je forsirao Gatuzo. Tako su i Pjatek i Kutrone počeli meč.

Koliko ima istine u ovome teško je reći, "Gazeta delo Sport" je objavila vest, navodno Leonardo i Maldini osećaju da plasman u Ligu šampiona curi kroz prste i pokušavaju da spasu i sebe i Gatuza.

Pisali smo, bez plasmana u top 4, Milan čekaju novi lomovi, finansijska odricanja, a od ozbiljnih pojačanja neće biti ništa, što bi moglo da produži agoniju.

Na sreću, Lacio je pao u Ferari, ali Rimljani i dalje imaju meč manje i četiri boda manje, pa bi, kao i Atalanta mogli da se približe na samo korak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
14:32

Zasto ne prenesete i da GdS ima saznanja da ce Donaruma odsustvovati dve nedelje, a Paketa (samo) mesec dana, svakako ne do kraja sezone?

avatar
BlueBoy84
Thursday, 04.04.2019
10:05

I treba da se mesaju, jer pojma nema. Srce na terenu da ali i tamo su odlucivale druge stvari. Kao i sada na klupi nije sve u srcu koje je uvek imao i kapa dole za to, ali fali malo kreativnosti i zavrsnice na klupi koje on nikada nije imao ni na terenu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
14:28

Kao i Inzagi, i Gatuzo se slepao uz druge iako je na svakoj utakmici Milana preorao teren uzduz i popreko sto puta. Ipak, uvek se jasno znalo i videlo ko je arhitekta i mozak operacije, a ko ''izvodjac radova''. Sa druge strane, ako je mogao Konte da postane odlican trener...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
22:19

Iako im ja ne priznajem titulu iz '12 niti cu ikada to uciniti, covek ih je ipak drzao u igri dosta dugo i mora se priznati da je ipak uradio dosta vec i te sezone. Ancelotiju svaka cast za sve, ali, imao je vise prilika da se vrati, a deluje da bi ranije promenio jos jedno 4-5 klubova pre nego sto bi opet nas uzeo, neka, hvala. Sari bi bio zanimljiv jer Konte voli tu formaciju sa trojicom , a to mene malo (vise) nervira mada bi kod nas to mozda cak i dobro funkcionisalo...

avatar
BlueBoy84
Thursday, 04.04.2019
19:09

Pa bas i da jeste nije ni konte bog zna sta. Uspeo u Juveu koji godinama je za klasu iznad napolija i bar dve iznad nas i ostalih bio. Sad prolaze najgore godine Milanskih klubova solidni i rimski pored konstantnog Napolija ne bi bip siguran sta bi uradio. Instant trener nista vise. I protiv toga sam da dodje kod nas. Ja sam vise za Karlita da vidim ponovo na klupi sto nije nerealno sledece sezone ako ostanemo u top 4. Za murinja nemamo budzet