Mbape umešan u novi sukob, posle ovoga u Parizu može biti samo jedan!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.12.2019.
10:34
Izvor: Sportske.net

Javna je tajna da postoje trvenja, i sigurno je da njih dvojica neće sarađivati u novoj sezoni...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Kilijan Mbape nije u dobrim odnosima sa Tomasom Tuhelom. To je javna tajna, naime, zamera nekoliko stvari nemačkom treneru. Nije mu oprostio izgubljenu "Zlatnu kopačku" jer ga je Mesi pretekao jedino zbog činjenice da je odigrao više mečeva, Mbape je propustio čak deset mečeva francuskog šampionata.

Uz to, za Tuhela je Nejmar prva zvezda tima, a sa druge strane, Mbape je nekoliko puta zakasnio na trening i bio kažnjen neigranjem, pa on veruje da za njega ne važe isti aršini kao za Brazilca.

Da sukob postoji pokazala je i sinoćnja utakmica, PSŽ je preokretom dobio Monpelje, a Mbape je postigao jedan gol za "Svece".

Tuhel ga je menjao u nadoknadi, pokušao nešto da objasni mladom napadaču, ali ga je ovaj ignorisao, overavajući sa saigračima na klupi. To je iznerviralo Tuhela, međutim, Mbape se nije obazirao.

U ovom trenutku je nejasno, da li je ovo najava odlaska?

Mbape ili Tuhel, jedan neće biti u Parizu sledeće godine, igrač je odložio pregovore oko novog ugovora za leto, kada ulazi u poslednje dve sezone, čekaće Real.

Ali, sa druge strane njegov uslov za ostanak bi mogla da bude promena trenera. Uveliko se priča da ni mladi nemački stručnjak ne želi da ostane već da će se vratiti u domovinu i preuzeti na leto slavni Bajern.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke