Mbape i PSŽ saznali dobre vesti

Autor: Beta Beta
subota 25.07.2020.
16:10
Izvor: Beta

Mbape dobro prošao, neizvestan za meč sa Atalantom.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape uganuo je skočni zglob i mogao bi da propusti utakmicu sa Atalantom u Ligi šampiona.

Kako je danas saopštio pariski klub, Mbape je tokom sinoćnje utakmice protiv Sent Etjena ozbiljno uganuo zglob desne noge.

On će ponovo biti pregledan za tri dana.

Mbape je u suzama sinoć napustio teren posle oštrog starta protivničkog igrača, a u drugom poluvremenu je došao do rezervne klupe uz pomoć štaka.

Pari Sen Žermen će 12. avgusta igrati u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Atalante u Lisabonu.

Sve u svemu ovo su dobre vesti, pošto ligamenti nisu oštećeni, u tom slučaju bi sigurno propustio završnicu Lige šampiona, ovako će najverovatnije biti spreman kroz tri nedelje.

baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 25.07.2020
19:11

Vrlo konzervativna procena za uganuće. Tri nedelje ne bi pauzirao zbog uganuća ni pre 50 godina. Puno leda i odmah na noge, kontrolisano... za 5 dana će početi s treninzima.

avatar
crno-crveno
Saturday, 25.07.2020
17:36

Ma nije mu nista ni sinoc bilo. Samo glume u ovom parizu da je bio neki nevazan igrac nebi ni zuti dobio. Covek je isao cisto na loptu cak ju je i zakacio pitanje uopste jeli i bio faul ali to je arapski klub i para vrti gde burgija nece. Hoce da naprave pritisak na sudije da im ne smes igraca taknuti jer kosta 200mil.

Ja sam protiv brutalnih startova gde ide se bas da igraca povredis. Gde ides kranponom na nogu ili laktom u glavu ali ovo sinoc je bilo maximalno za zuti i to zbog druge noge ako ga je njom dotakao.