Mažić se u Lisabonu "zagreva" za derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.04.2018.
12:07
Izvor: Sportske.net

Evropska kuća fudbala poverila je Miloradu Mažiću i njegovim pomoćnicima novi zadatak u Ligi Evrope.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić deliće pravdu u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope koji se u četvrtak igra u Lisabonu.

Sporting će nakon poraza u Madridu imati težak posao, ali će pokušati da nadoknadi dva gola zaostatka na domaćem terenu i tako eliminiše Atletiko.

Miloradu Mažiću će u Lisabonu pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a dodatne pomoćne sudije bće Nenad Đokić i Danilo Grujić. Ulogu četvrtog arbitra obavljaće Nemanja Petrović.

Pošto je Mažić delegiran da deli pravdu u Ligi Evrope ostaje da se vidi da li je to bio razlog odlaganja 157. "večitog" derbija i da li to znači da ćemo najboljeg srpskog sudiju gledati u ulozi glavnog arbitra duela 31. kola Super lige između Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica na stadionu "Žoze Alvalade" u Lisabonu igra se u četvrtak od 21.05.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Tuesday, 10.04.2018
15:27

Ako je FSS odredila da Mazic sudi derbi Zvezda pod hitno treba da ulozi zalbu organima UEFE jer dosta nas je ovaj covek pokradao u derbijima i tome treba jednom stati na kraj.

avatar
Firmino LFC
Tuesday, 10.04.2018
13:18

Свака част овом човеку, један од најбољиx судија на свету. Само нама не ваља!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 10.04.2018
12:11

Zar niste rekli da je ovo ispod renomea njegovog tima? :-D Mora da su ih kaznili kada su videli kakvu je linijski sudija gresku napravio na Derbiju, a i Mazic sa njim. Ono kada si primoran na to da pristanes cak i na Mazica i njegove sudijske akrobacije jer (prava) alternativa prakticno i ne postoji...

avatar
NemanjaViidiic No1
Tuesday, 10.04.2018
12:08

Samo ne on,koji ne vidi skidanje dresa Boaciju preko glave za penal,udaranje laktom Andjelkovica,tri,cetiri zuta za evertona itd,mislim znamo da vidi ali ne sme da svira