Matijašević potvrdio odlazak iz AEK-a i otkrio razloge razlaza

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 22.11.2018.
11:40
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši sportski direktor atinskog kluba objasnio je za Sportske zašto se razišao sa žuto-crnima, sa kojima je letos izborio Ligu šampiona.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Nezvanične vesti koje su u sredu uveče stigle iz Grčke sada su dobile potvrdu - Vladimir Matijašević više nije sportski direktor AEK-a. Kako kaže za naš sajt, u pitanju su različite vizije.

"Ugovor koji smo dogovorili mi ističe za mesec dana i neću ga produžiti. Jednostavno, nismo imali istu viziju. Nismo se svađali, niti bilo šta, ostali smo u super odnosima i u kontaktima, ali nećemo više raditi", rekao je Matijašević za Sportske.

AEK se ovog leta plasirao u Ligu šampiona posle 12 godina, što je veliki uspeh. Nezvanični navodi iz Grčke kažu da Matijašević nije želeo da trpi odnos kluba prema njemu kada su u pitanju transferi.

"Ne bih to komentarisao. Ja sam se sa predsednikom dogovorio šta i kako i to je završena priča. Napravili smo šta smo napravili", kratko kaže Matijašević.

Je l' ovo i za vas bilo neočekivano?

"Nije. Počelo je okej, ali došlo je do...jednostavno, ako nemate istu viziju, ne može da se radi. Nije u pitanju novac, neću da sedim dve godine samo zbog para, to sam govorio i letos, hteo sam da vidim kako se radi pre nego što se obavežem. Sada mi ugovor ističe i nećemo ga produžavati", rekao je on.

Ovo je sve prilično sveže, imate li vi neke planove ili ponude?

"Tu sam, biću jedno vreme u Beogradu. Što se tiče ponuda, nadam se da će biti nešto, ali trenutno nema ništa konkretno. Sve ovo je sveže, tako da ima vremena", rekao je Vladimir Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke