Matić već zna sledeću destinaciju, čeka ga najveći ugovor u karijeri?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.04.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Nemanja Matić bi trebalo da napusti Junajted, ako stigne Deklan Rajs, a Srbin će sigurno uzeti najveći novac od kada igra fudbal...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

U Engleskoj i dalje priče da će Nemanja Matić biti jedan od pet igrača koji će napustiti Junajted u letnjem renoviranju tima. Za razliku od Roha, Valensije i Darmijana, on je stub tima, ali Solskjer planira da podmladi tim.

Otići će i Erera, sada je to jasno, pregovori su propali, pa će nekadašnji igrač Bilbaoa biti pojačanje Pari Sen Žermena.

Matić bi, ako Junajted kupi talentovanog Deklana Rajsa trebalo da napusti "Old Traford", a ranije su, u vreme dok je igrao u Čelsiju pominjani italijanski klubovi.

Ipak, priča se da bi naredna stanica mogla da bude Kina, da neimenovani klub nudi Matiću ogroman novac, a spreman je da plati i veliko obeštećenje "Đavolima".

Videćemo hoće li se Matić odlučiti za ovu avanturu na Dalekom Istoku, podsetimo, ponudu iz snova od Gvangžua ima i Aleksandar Mitrović koji bi mogao da zaradi 10 miliona po sezoni...

Podsetimo, Nemanja Matić zarađuje između sedam i osam miliona evra po sezoni, ima ugovor do 2020. mada postoji klauzula da Junajted produži njegov ugovor još jednu sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 12.04.2019
13:58

Zar se Matic ne predstavlja kao ljudska gromada? Ne bi on u Kinu...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 12.04.2019
10:54

Super, Rojo,Valencia,Matic,Mata,Sanchez,Darmian sve bih ja to prodao oko 100miliona od odstete, primaju platu a vuku se po terenu, Tadic je za Matu Maradona. Treba dovesti mlade igrace zeljne dokazivanja i zeljni za osvajanje trofeje, a ne igrace koji samo gledaju da dobiju sto veci ugovor i posle igraju balet umesto fudbal.

avatar
Magija to smo mi
Friday, 12.04.2019
09:51

Hahaha, na kraju će svi naši reprezentativci završit u Kini, pa i onaj "realovac" Jović, možda i mnogo pre nego što mislimo :)